Arama sonuçları: *

1. edm321

Mouse sarj ederken batarya ısınıyor

İlk defa böyle bir şey başıma geldi ne yapmalıyım? Mouse: Lamzu Atlantis
  2. edm321

Sizce güvenilir mi?

Şans eseri gezerken buldum piyasa fiyata 3k olan Mouse 1k'ya satıyor üründe tekerlekte şöyle bir sorunu varmış ''yukarı yapınca aşagı aşagı yapınca yukarı çıkıyor bunu herzaman için yapmıyor tabi 10 kere yaptıgında 2sinde 3ünde yapiyor'' böyle denmiş 3. el olsa bile uygun geldi hesap ekim 2015...
  3. edm321

HyperX grip tape gönderir mi?

Soru cevapta daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu?
  4. edm321

Paracord kablo gecikmeyi arttır mı?

Selamlar Geçenlerde Viper Mini için KDA Slight+ paracord kablo aldım. Stock kablo ile click latency 2.3ms bu kabloyu taktım bu gecikme artar mı yoksa aynı mı olur?
  5. edm321

Mousenin içinden cızırtı sesi?

Selamlar aerox 3 wireless (2022) bir mousem var ve mouseyi kulağıma yaklaştırdığımda cızırtı sesi geliyor mouseyi hareket ettirince bu ses şiddetleniyor ve kasası dışarı taşmış gibi birazcık ne yapmalıyım amazona yazmalımıyım? 1666355293 Sensör tarafından gelen ses...
  6. edm321

Sizce bungee mi Paracord kablo mu?

Sorum başlıkta paracord kablo olarakta şunu buldum Türkiye'deki tek düzgün paracord kabloyu bunlar satıyorlar. Paracord kablo: https://shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=7650355 Razer Bungee...
  7. edm321

Çözüldü✓ Logitech g Pro x Superlight Sensörün Kendi Kendine Hareket Etmesi

Merhabalar 19.08.2022 tarihinde media markt üzerinden logitech g pro x superlight modelini aldım ve bugün fark ettim ki mouseyi kaldırdığımda sensöre herhangi bir ışık çarpınca bi anda kendi kendine hareket etmeye başlıyor imleç garantiye göndermelimiyim ayrıca benimle aynı sorunu yaşayan var mı...
  8. edm321

Aerox 3 Wireless Kopmalar

Selamlar SteelSeries Aerox 3 Wireless mousesini kullanıyorum ve sürekli wireless bağlantıda kopmalar olmakta ürünü direk Amazon.com.tr'den aldım garantiye yollamak için mail attım ama onlar dönene kadar bu konuyla ilgisi olan varsa yardım edebilirse mutlu olurum
  9. edm321

Çözüldü✓ SteelSeries Aerox 3 wireless nasıldır?

SteelSeries Aerox 3 wireless alacağım amazondan 600TL ye sizce fiyatına değer mi herhangi bir kronik sorunu varmıdır?(profa yakın valorant oynuyorum)
Geri