Arama sonuçları: *

1. ZeusOki

Yardım Razer Deathadder dpi ayarlama

Merhaba bende bu mouse var. razer deathadder rz01-0163 . Bu mouse yazılım olarak synapse 2.0 kullanıyor. Ben bunu kurdum fakat dpi bi türlü istediğim gibi ayarlayamadım. 250-500-750-1000 diye gidiyor ama ben 800 dpi da kullanmak istiyorum 800 dpi giriyorum oky diyorum 750 dpi çekiyor. Bunu nasıl...
  2. ZeusOki

Razer Deathadder dpi nerden ayarlanıyor?

Arkadaşlar ben bu mausu 2.el aldım fakat dpi nerden ayarlanacak bilmiyorum bunun bi driver veya programı var mı? K.b bilmiyorum hep eski maus kullandım ilk defa bu klasmanda bu maus kullanıyorum. Link var ise bırakırsanız sevinirim.
  3. ZeusOki

Öneri Razer Maus Aldım H.o G.o?

Beyler 2. El bu mausu aldım hiçbir hatası yok garantisi yok temiz 100 tl ye aldım ne diyorsunuz ? https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-3500-oyuncu-mouse-rz01-01630100-r3r1-pm-HB00000OH0XZ
  4. ZeusOki

Öneri Max 150 tl Gaming mouse

Fps oyunları oynuyorum. Genelde Valorant oynuyorum. Elim ortadan biraz daha büyük yani küçük maus olmuyor. Önerileriniz bekliyorum.
  5. ZeusOki

Öneri Max 100 tl ye gaming maus

Valorant oynuyorum bu fiyat bandında en iyisi hangisi rgb fln olsun olmasın farketmez performans odaklı ve f/p olması önemli daha ucuz olursa da güzel olur tabi
  6. ZeusOki

Öneri Fps oyunları icin maus

Arkadaşlar max 70 tl ye bi maus alacağım csgo oynayacağım arada lol fln ama ağırlıklı fps oyunu buna göre bi maus var mı bu bütçe için de yaklaşık 6 ay kullanacam para biriktiriyordum yaklaşık 15k ya pc topliyacam ama bunla biraz idare etmem lazım bide klavye lazım ayrı post açmayayım o da max...
  7. ZeusOki

Öneri Gaming Set Önerisi

Yeni pc alacam fakat çalışmam gerek o yüzden çalışıp alana kadar eskisi ile idare edecem o yüzden bana bi gaming set(Mouse+klavye+mikrofonlu kulaklık) önerir misiniz? Max 250tl verebilirim çok para vermek istemiyorum. Eğer bütçe yetmez ise kulaklık olmayabilir.( ama olursa da iyi olur :) ) Bu...
  8. ZeusOki

Yardım Csgo için kablosuz maus ve mauspad

Csgo için maus arıyorum fakat kablosuz olması gerek tepkimesi çok iyi olsun ben bu konuya pek hakim değilim belli bir bütçe yok f/p olsun yeter ek olarak mauspad de önerirseniz minnettar kalırım mauspad büyük olursa iyi olur XL diyorlar galiba
  9. ZeusOki

Max 150 tl Csgo Mous Önerisi

Max 150 tl var bana güzel bi mous önerir misiniz beni 1 sene götürse yeter. Fps tarzı oyunlar oynuyorum csgo vb. Bekliyorum önerileriniz ?
Geri