Arama sonuçları: *

1. Ü

Kablosuz mouse önerir misiniz

Merhabalar bir arkadaşım kablosuz mouse alacakmış bana ajazz aj159 alicagini soyledi sizcd alsin mi yoksa baska mouse önerir misiniz butce 2.5k
  2. Ü

Hangi skatez daha iyidir

Merhabalar. Wraith ten beast x mouse aldim icinden iki farkli skatez cikti sizce hangisi daha iyidir fps oyunlari icin fark var mi biri buyuk olan alt bide uste takılıyor digeri ucgen şeklinde 4 koseye takılıyor
  3. Ü

Kablosuz mouse önerisi

Merhabalar bu 4. Konu acisim kusura bakmayın ama aradığım şeyi bulamadım bana kablosuz mouse önerir misiniz bütçe yazmicam güzel mouse önerin yeter öyle g pro x gibi de pahalı olmasına gerek yok ama güzel olsun beni uzun yıllar götürsün bide yanına mousepad önerisi valorant tarzı oyunlar oynuyorum
  4. Ü

Kablosuz mouse onerisi

Merhabalar bu 3. Konu acisim kusura bakmayın öncelikle şuan logitech g 203 marka mouse'u kullanıyorum kablonun surekli takilmasindan dolayı kablosuz mouse arıyorum valorant oynuyorum ağırlıklı önerebileceğiniz mouse var mı bütçe 1500 bu fiyata güzel çıkmaz derseniz fiyat artabilir
  5. Ü

Wireless mouse onerisi

Merhabalar şuan logitech g203 lightsync markalı mouse kullanıyorum kablosu canımı sıkmaya başladığından ötürü kablosuz mouse a geçmek istiyorum önerebileceğiniz mouse var mı yanına da güzel mousepad fps oyunları oynuyorum valorant tarzı bütçe 1500 civarı bu fiyata kablosuz alınmaz derseniz daha...
  6. Ü

Wirelees mouse önerir misiniz

Selamünaleyküm. Şuan aktif olarak logitech g203 lightsync markalı mouse kullanıyorum profesyonel oynamaya odakliyim onericeginiz mouse ve mousepad var mi yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Ü

Kablosuz mouse önerisi

Merhabalar. Şuan aktif olarak g203 lightsync kullanıyorum ancak 2 yıl oldu alalı kablosuz mouse almak istiyorum beyaz olursa güzel olur 1500 tl civarı olursa daha uygun da olabilir çok az aşabilir birde yanına mousepad önerirsiniz sevinirim iyi günler.
  8. Ü

Ss qck large mousepad almaya değer mi

Merhabalar. Şuan porge diye bir markanın masa boyu mouse pad i var sizce bu mousepadi alayım mı oynayışımı etkiler mi 1685399714 veya başka önerceğiniz var mı
  9. Ü

Gaming mouse onerir misiniz

Merhabalar. Fps oyunları oynuyorum valorant cs gibi elim 18 cm palm ve claw seklinde tutuyorum orta üst düzey mouse önerir mısınız (bütçe sormayın)
  10. Ü

Viper mini icin mousepad oneri

Merhabalar. Araştırmamın sonunda viper mini almaya karar verdim bende şuan hp omen 100 var onuda önerdikleri için almıştım bu iyi mi kalsın mi veya önereceğiniz var mi
  11. Ü

Viper mini vs logitech g203

Merhabalar. Bu iki mouse arasında kaldim elim 17 cm claw ve palm şeklinde tutuyorum çoğunlukla fps oyunları oynuyorum viper 200 tl g203 300 tl sizce hangisi bana göre en iyisi
  12. Ü

Razer deathadder essential vs viper mini

Merhabalar. Bu iki mouse arasında kaldim bütçem 250 300 sizce hangisi daha iyi valorant cs gibi oyunlar oynuyorum elim 17 18 cm palm ve calw şeklinde tutuyorum hangisini önerirsiniz bide hangisi iyi ise ona görse mousepad önerir mısınız bende hp omen 100 var
  13. Ü

Razer basilisk x hyperspeed vs viper mini

Merhabalar.Bu iki mouse arasında kaldim tutus seklim palm grip ve claw grip elim 17-18 cm fps oyunları oynuyorum valorant cs tarzı hangisini önerirsiniz viper mini 200 tl hyperspeed 400 tl , 200 tl fazla vermeye değer mi
  14. Ü

Öneri Mouse önerir misiniz

Arkadaşlar 200 300 tl arası oyuncu mouse önerir mısınız valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum tutuş şeklim palm grip elim 17-18 cm bende hp omen 100 mousepad var iyi mi değiştirmem mi lazım
  15. Ü

Deathedder v2 mini vs viper mini

Arkadaşlar bu iki mouse uygun fiyatlı olduğu için merak ettim fps oyunlari oynuyirum hangisi daha iyi palm grip şeklinde tutuyorum elim 17-18 cm bunlar bana uygun değilse rival 3 ü önerir mısınız
  16. Ü

Asus rog gladius II VS Rival 3 vs viper mini

Arkadaşlar çoğunlukla fps oyunları oynuyorum valorant cs gibi elim 17-18 cm benim için önerebileceğiniz hangisi
  17. Ü

Asus gladius II vs razer viper mini

Arkadaşlar yeni mouse alicam bu ikisi arasında kaldim birde logitech g203 e takildim da o iyi değilmiş onu ogrendim elim 17-18 cm sizce benim için hangisi daha iyi olur hem performans hemde rahatlık acısından çoğunlukla fps oyunları oynuyorum cs valo gibi
  18. Ü

Razer viper mini vs logitech g203 lightsynic

Arkadaşlar bu iki mouse arasında kaldim ama birkaç yerde viper mini daha iyi diye duydum hangisi daha iyiyse söyleyip birde ona gore uygun fiyatlı güzel mousepad onerir misiniz
  19. Ü

Mousepad onerir misiniz

Arkadaşlar idarelik piranha nin mouse unu aldım gaming değil idare edicek mousepad önerir mısınız fiyatı uygun olsun
  20. Ü

Iki mouse tan hangisi daha iyi

Ss rival 3 Logitech g203 Profesyoneller için
Geri