Arama sonuçları: *

1. slm.ycl02

Çözüldü✓ VXE R1 Vs R1 Se+ Mouse Önerisi

Gördüğüm kadarıyla mcular aynı sensör farklı. 3395 ile 3395se arasındaki fark nedir? Normal olan 250mah diğeri 500mah. Elimdeki aj159 pro sensör takip sorunu yaşıyor. Yavaş hareketlerde sensör okuyamıyor yavaşlıyor. O nedenle yedek apeximi sattım mouse almak istiyorum. VXE R1 yakın shape'e sahip...
  2. slm.ycl02

Çözüldü✓ Mouse için switch önerisi

Aj159 Apex sol tık basılı tutarken temassizlik yapmaya başladı. Basılı tutarken defalarca tıklıyor tekrar basılı tutuyor. Veya sol tık basarken 2li 3lü 4lü basıyor. Anlayacağınız sol switch sizlere ömür. Sözde 100m switch vardı da neyse. Buna benzer basış ve sese sahip bir switch arıyorum...
  3. slm.ycl02

Yardım Aj159 Apex Double Click Sorunu

Bu mouse'u alalı çok olmadı temudan indirimle almıştım. Bir iki haftadır çift tık sorunu yapmaya başladı. Sadece sol tıkta var ne yapılabilir buna? Sözde huano 100m switch var çift tık yapıyor. Sorunum hatta şöyle: basılı tutunca milisaniyelik bırakıp tekrar basıyor. Mesela bu ekran...
  4. slm.ycl02

Çözüldü✓ Delux m800 pro'da rgb yok mu?

Soru başlıktadır bu delux m800proda rgb yok muydu? Varsa nasıl açılıyor?
  5. slm.ycl02

Yardım Deathadder v2 fare tekerleği sorunu

Merhabalar. Geçenki itopya indiriminde 2 tane deathadder v2 almıştım biri arkadaşıma biri bana. Benimkinin scrollunda tuhaf bir ses var aşağı kaydırırken sanki yağlanmamış bobin dönüyor gibi bir ses çıkıyor ve titreşim oluyor scrollu kaydırırken. Daha 7 gün oldu alalı itopya ile iletişime geçsem...
  6. slm.ycl02

Bu mouselerden hangileri alınır? Daha iyisi var mıdır?

**Edit 2 gün sonra deathadder V2 indirime girdi onu aldım 250ye. Hazır mousem bozulmuşken gaming gen indirimleri de gelmişken bunlardan hangisini almalıyım? Palm claw arası tutuş ve 20cm elim var. Daha güzel mouse varsa tavsiye alabilirim önemli olan 1 nokta soldaki ileri geri tuşu olması. Fps...
Geri