Arama sonuçları: *

1. SneeX

VXE R1 Serisi Türkiye'ye Geldi

Geçenlerde @MuratTheFounderOfGariban hocamın AliExpress'ten paylaştığı VGN'in VXE R1 serisi Türkiye'ye gelmiş. Ayrıca Aliexpress'te olmayan R1 SE (Sensör olarak 3395 SE, 3395'in kısılmış halini kullanıyor.) modeli de bulunuyor. Fiyat olarak çok fark yok neredeyse aynılar...
  2. SneeX

Longteng Huoyun VS MPC450

İkisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? (Longteng 570'e geliyor kuponla.) https://shop.connectgame.com.tr/products/endgame-gear-mpc450-gaming-mouse-pad-cordura-stealth-edition-siya https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09SYC1677/ref=ewc_pr_img_1?smid=A2F1Y401W62SR9&th=1
  3. SneeX

Xotran mı almalıyım m300s mi?

M300S aradaki fiyat farkına değecek bir ürün mü? Bildiğim kadarıyla sensörleri aynı ama switchleri farklı. Uzun vadede hangisi daha iyi olur?
  4. SneeX

Razer Deathadder Essential Sensör Sorunu

Bu sorun dün gece baş gostermeye başladı. oyun oynarken durduk yere mouse kendi kafasına göre bir yerlere gidiyordu. Ve benim kontrolümden çıkmıştı. Belli bir süre sonra durdu ve hareket ettirmeye çalıştığında etmiyordu. Tuşlar çalışıyordu fakat hareket etmiyordu. Sensör baktım ve ışığının...
  5. SneeX

Delux M625 Plus alınrı mı?

Bu mouseyi almayı düşünüyorum. Bu mouse pilli mi? Fiyatına değer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. SneeX

220IPS ile 400IPS arasındaki fark

Şuan 220IPS'lik bir mouse olan Razer Deathadder Essential kullanıyorum. Abdullah abi yarın paylaşacağı indirimler için story attı ve storysinde rival 3 wireless gördüm. Uzun zamandır takip ettiğim bir ürün ve 500 veya 500 altına düşerse onu almayı düşünüyorum. Her neyse konumuza gelecek olursak...
  7. SneeX

Rival 3 Wireless için şarj edilebilir pil ve cihaz önerisi

Pil olarak GP Recyko 950mAh almayı düşünüyorum ama daha iyi bir öneriniz varsa alabilirim. Cihaz bulamadım onun içinde yardım ederseniz sevinirim.
  8. SneeX

Mouse için şarjlı pil ve pil şarj ünitesi önerisi

Sorum başlıkta. Rival 3 için kullanacağım. Çok pahalı olmasını istemiyorum ama saatli bomba da olmasın. Ayrıca linkteki ürün nasıldır? https://www.akakce.com/pil-sarj-cihazi/en-ucuz-gp-usb-e211-2x-sarj-cihazi-2-adet-2100-aa-kalem-li-set-fiyati,1545019856.html
  9. SneeX

Rival 3 Wireless hala alınır mı?

Normalde 500tlydi ama 620tl olmuş hala alınır mı daha iyi mouse var mı bu fiyata wireless veya kablolu fark etmez (pulsefire haste hariç aynı fiyat ve kablolu olduğundan onu tercih etmiyorum ve özellikleri neredeyse aynı)
  10. SneeX

Razer Deathadder Essential Kronik Sorunlar

Bu konu hem rehber niteliğinde hem de sorunuma çözüm amaçlı olacak. Rehberi okumak istemiyorsanız sorum olan kalın ve altı çizili kısmı yazılı kısmı okuyunuz. Yaklaşık 2 yıldır başlıktaki mouseyi kullanıyorum. Aldığım zamanlarda pek anlamadığım için razer kalitelidir diye aldım. 1 yılın sonunda...
  11. SneeX

Pulsefire Haste vs Rival 3 Wireless

İkisi de 500tl Haste 450 IPS Rival 3 400 IPS çok büyük bir fark yok. Hangisini almak daha mantıklı. Rival 3 daha mantıklı geldi bana. Wireless olup aynı fiyata ve birbirlerine yakın sensörler
  12. SneeX

Deathadder v2 620tl vs Pulsefire haste 500tl

V2 de kronik sorunlar var mı? Sensörüne göre 120tl fark bence çok değil
  13. SneeX

Pulsefire Haste vs ROG Gladius II

Hangisini alayım. Pulsefire haste 500tl Gladius 400tl Hastenin sensörü daha iyi diye biliyorum aama gladius 2 400tl ye değer mi yoksa 100 daha çıkıp pulsefire haste mi alayım
  14. SneeX

Delux m800 vs Pulsefire Haste

Sizce hangisini almalıyım. Wireless olması ve sensör özelliklerinin neredeyse aynı olması fiyat farkına değeceğini düşündüm. Sizin düşünceleriniz nedir
  15. SneeX

Hyperx Pulsefire vs Steelseries Rival 3

Pulsefire Haste 500tl Rival 3 330 tl falan aradaki farka değecek bir performans var mı? Kullanan varsa yardımcı olur musunuz?
  16. SneeX

Razer Deathadder Essential scroll jumping

Mouseyi kullanalı yaklaşık 1 yıl oluyor ve son 2-3 aydır bu problem baş gösterdi ve çok sinir bozucu. Scroll jumping diye geçiyor. Scroll ile aşağıya kaydırdığımda aşağı inmek yerine yukarı çıkıyor ve küçük küçük aşağı da iniyor ve zıplıyormuş gibi oluyor. Youtubeden videolar izleyerek kendim...
  17. SneeX

Razer Deathadder Essential kaça satarım

Mousemden menun değilim. Scroll jumping sorunu var. Satıp biraz üstüne para ekleyip aşağıdaki mouselerden birini almak istiyorum. Mouse 6-7 aylık. Kaça satarım? Ek olarak farklı razer mouse alırsam yine aynı sorunla karşılaşır mıyım...
  18. SneeX

Razer Deathadder Essential scroll lock sorunu

Mousem başlıkta yazan mouse. Mousemde scroll lockla aşağı doğru inerken sayfayı aşağı inecekken yukarı çıkıyor. videosunu koyamıyorum ama yardımcı olmak isteyen varsa discordtan atabilirim
Top Bottom