Arama sonuçları: *

1. Sansar Salvo

240hz monitör de kaç Hz mouse kullanılmalı?

Başlıktaki gibi
  2. Sansar Salvo

mousepad önerisi verirmisiniz?

Arkadaşlar mousepad bence performansı çok etkilemiyor mouse sensörleri ve skatezleri önemli diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin, bu nedenle mousepad a 200tl ayırmak istedim. 90x40 ve siyah gri olacak şekilde öneriniz varmı? Eğer yanlışım yok ise görünüşünü beğendiğimi alacağım. Ama önemli...
  3. Sansar Salvo

mouse ve mouse Pad önerisi. 800tl

Arkadaşlar benim aktif kullandığım Performax Xotran fare mouse pad olmadan çalışıyor. Masamda mousepad dan daha iyi kaydığı için bunu kullanırken mouse pad kullanılmıyordum. Şimdi mouse güncelleme kararı aldım, ve alırken mouse pad alayım mı diye düşünmedim de değil. mouse pad performansa bir...
  4. Sansar Salvo

800tl bütçe ile mouse önerisi.

Arkadaşlar hiçbir bilgil yok fareler hakkında. O nedenle piyasaya hiç bakmadım, wireless varmıdır bu fiyata? Ona göre wireless ve kablolu önerilerinizi beklerim. Orta boylu elim var ve claw grip tutuyorum. Oyun için alacağım.
  5. Sansar Salvo

Razer Blackshark v2x mikrofon sorunu iade etmelimiyim

jacklar anakarta takılınca mikrofon az ses veriyor kasaya girince çok ses veriyor, sorun sorun anakartta mı yoksa kulaklıktamı? ne yapmalıyım kulaklığı iade etmelimiyim?
  6. Sansar Salvo

Gta 4 gamepad ile nasıl oynanır

arkadaşlar elimde piranha kablolu kol var bununla gta 4 oynamak istiyorum oyunun ayarlarından çözemedim nasıl yaparım
  7. Sansar Salvo

Wireless kol önerisi

Bilgisayardan fifa23 oynuyorum, aradığım kriterler kablosuz olması ölü bölge olarak kusursuz olmasada temiz olması.
  8. Sansar Salvo

Drag click mouse önerisi

başlıktaki gibi blody a60 a70 düşünüyorum başka öneriniz varmıdır
  9. Sansar Salvo

a101 deki mouse alınır mı?

makrosu hoşuma gitti https://www.a101.com.tr/elektronik/piranha-gaming-mouse-kablolu/ sizce alınır mı? çok para değil
  10. Sansar Salvo

Bu mouse alınır mı? asus

elimde lennox a1 var dandik bir mouse bundan asus m3 aura modeline geçilirmi ücretsiz olarak alacağım
Top Bottom