Arama sonuçları: *

1. I

1500 TL MOUSE ÖNERİSİ

VXE R1 Wireless Mouse AJAZZ AJ139 PRO X SUPERLIGHT ATTACK SHARK X3 M800 PRO DeLUX M800 Ultra - Hangisi en iyisi ? - Deluxlarda gecikme sorunu varmış o yüzden olumsuz bakıyorum. - Onun harici VXE R1'e yakınım. - Varsa bu bütçelere daha iyisi önerirseniz sevinirim. - Bütçem 200-300 TL oynar ve...
  2. I

Çözüldü✓ Delux M800 PRO AliExpress'den alınır mı 1000 TL

Delux M800 PRO...
  3. I

Yardım 1300 TL mouse önerisi

-Kablosuz istiyorum, kronik sorunu olmasın. -Bundan 1-2 hafta önce konu açmıştım ve Fury Z aldım, şuan iade ettim gıcırdama sesi ve tuşun sanki çıkacakmış gibi hareket etmesinden dolayı. bunlar benim bulduğum...
  4. I

Yardım 1000 TL kablosuz mouse önerisi

Razer viper mini kullanıyordum kronik sorunları sebebi ile kullanılmaz halde.Kablosuz bir mouse geçmek istiyorum. 1-KRONİK SORUNU OLMASIN. 2-Claw gibi tutuyorum oyunlarda ama bazen fingertip kullandığım oluyor. 3-RGB takıntım yok. 4-Çok ağır olmasın max 80-90. 5-Pilsiz olursa güzel olur. Benim...
  5. I

Bütçe 800 TL Mouse önerisi

Bütçem 800 TL küçük aşabilirim. Kablosuz istiyorum ve kronik sorunu olmasın. Razer Viper Mini'de çok çektim. RGB takıntım yok.
  6. I

Yardım Mouse Takılma sorunu.

Razer Viper mini var. 5 aydır kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım(Tekerlek basma sorunu hariç :/) 2 gün öncesine kadar. En çok oyunlarda 10-20 saniyeliğine bazen 1 dk mouse hareket etmiyor ama tıklıyor??? . Herşeyi denedim, sürücü güncelledim, windows 10 dan 11 e yükselttim, USB anakarttan...
Top Bottom