Arama sonuçları: *

1. Che_

Öneri Şarj Stantlı / Kablolu Mouse Önerisi

Şu anda 2,5 yıl önce davet et kazan ile beleşe aldığım Logitech G403 Hero var. Çift tıklama veya tıklamama gibi sorunları var sol tuşta. Geçen yaz da vardı kağıt falan sıkıştırıyordum artık bıktım. Bütçem taş çatlasa 2,5 ama daha ucuza almak isterim. Kablosuz olacaksa şarj standı ŞART. Şarj...
  2. Che_

Öneri Büyük Mousepad Önerisi

Bütçem belirli değil ama 1k da vermek istemem. Yanlışlıkla tüm ekipmanlarımı beyaz aldığımı fark ettim ama beyaz zorunlu değil. Bu vardı ama üniye gideceğim için kardeşime verdim. Bunu forumda önermişlerdi ama biraz fazla pürüzlü bence. RGB istemiyorum. Önemli olan çok pürüzlü olmaması...
  3. Che_

Yardım Logitech G403 Hero Çift Tıklama

Geçen sene geforce now davet et kazandan kazanmıştım. En son geçen hafta oyun oynadım şimdi deniyorum arada çift arada hiç tıklanmıyor. Kardeşimden şüpheleniyorum ama daha kalkmadı. Logitech'in aynı Msi gibi ServisPoint adı altında benzer bir TR yetkilisi var mı? Tam olarak nereye mail atacağımı...
  4. Che_

Çözüldü✓ F/P Mousepad Önerisi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/rgb-90-40-mousepad-oenerisi.910015/unread Bu konuyu açmıştım baktım pek kaliteli bir şey yok bazı şeylerden vazgeçtim. Minimum 70*30 olacak şekilde RGB olur olmaz fark etmez ama RGB olursa güzel olur. Bütçe max 500. Bu ikisi nasıldır...
  5. Che_

Öneri RGB 90*40 Mousepad Önerisi

Hazır bayramda harçlıklar geliyorken ömrünü doldurmuş mousepadim yerine yenisi alayim diyorum. Aklımda belli bütçe yok ama max 300 falan verebilirim. 90*40 olması şart masanın alt tarafını tam kaplamasını istiyorum. 90*30 da olabilir. Kesinlikle RGB olmalı çünkü yazın Adana'da lambayı açınca çok...
  6. Che_

Öneri Min 90x55 Mouse Önerisi

https://www.hepsiburada.com/appa-razer-goliathus-70x30-oyuncu-mouse-pad-p-HBV00000BOUKV?magaza=Sarfnet&url_src=and-product-detail Bende bu mousepadin 90x40 modeli var 3 yıldır kullanıyorum memnunum. Fazla rekabetçi oyun da oynamadığım için sorun yok. Uzun süre kullandığımdan ve biraz...
  7. Che_

Öneri Logitech G403 Hero Kaçtan Satmalıyım?

Sıfır kapalı kutu satacağım. Sıfırı en ucuz 1500 daha sonra 1800TL. Kaça Satmalıyım Geforce NOW Davet Et kampanyasından kazandım
  8. Che_

Logitech G403 Hero Neye Denk?

Geforce NOW davet et kazan ile bu mouse'u kazandım piyasası 1400TL. Bu mouse kalite olarak hangi mouse'kara denktir veya yakın?
  9. Che_

Logitech G403 Hero İyi Midir?

Geforce NOW davet et kazan ile G403 Hero kazandım Prodigy değil. Şu anda Gamepower Ursa kullanıyorum elime göre biraz küçük veya tam gibi. Herhangi bir sorunu var mı mouse'un? Akakçe'de min 1400TL olarak görülüyor. Kapalı kutu satmak istesem ne kadara satılır? Satmayı kullanmak mı daha mantıklı?
Geri