Arama sonuçları: *

1. Yusuf_Yuşâ

Mousepad Önerisi

Arkadaşlar CSGO oyuncusuyum ve mousepad arıyorum. Alacağım mouse G102. Buna uygun mousepad arıyorum. SteelSeries Qck Medium alacaktım ama vazgeçtim boyutları biraz küçük benim için. Aşağıda linkteki ürün Qck ile aynı performansı verebilir mi acaba...
  2. Yusuf_Yuşâ

Logitech G102 güncellenmiş versiyon

Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda Logitech G102 modelini almaya karar verdim. Ancak şöyle bir durum var bu mouse bazı sitelerde 8000DPİ ve Lazer Sensör model olarak satılıyor.(2020 güncellenmiş versiyonuymuş) Başka sitelerde ise 6000DPİ, Optik Sensör modeli satılıyor ve daha pahalı...
  3. Yusuf_Yuşâ

SteelSeries Mousepad

Arkadaşlar yakın zamanda Rival 3 alacağım. Bir de buna ek güzel bir mousepad almak istiyorum. SteelSeries Qck+ ve Qck Heavy modelleri arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olur?
  4. Yusuf_Yuşâ

Rival 110 vs Rival 3 vs HyperX Pulsefire Core

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim 3 mouse arasında kaldım ve CSGO için alacağım. Hangisini önerirsiniz? @ventioNN @Emir Aydın @Beyfendiiii6 @keremcnsz24 @White Ravens @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz @$ilentX
  5. Yusuf_Yuşâ

Logitech G102 alınır mı?

Arkadaşlar yarı profesyonel CS:GO oynayan birisiyim ve yeni mouse arıyorum. Logitech G102 almayı düşünüyorum sizce nasıldır? Aslında Rival 110 alacaktım fakat onun fiyatı G102 ye nazaran daha fazla artmış. Biraz da tez canlı birisiyim o yüzden G102 ye karar verdim. Düşüncelerinizi bekliyorum...
  6. Yusuf_Yuşâ

Rival 110 vs G102

Arkadaşlar CSGO için yeni bir mouse arıyorum ve başlıkta belirttiğim modeller arasında kaldım 250TL ye kadar bütçem var. Bu üçü arasından Rival 110 daha iyi fakat 250TL bu mouse a cidden verilir mi? Değer mi? Ya da G102 alsam nasıl olur? G102 ile arasında dağlar kadar fark varmıdır?
  7. Yusuf_Yuşâ

Rival 3 vs Rival 110

Arkadaşlar sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Rival 3 mü Rival 110 mu? Neden? Ağırlıklı olarak CSGO oynayacağım. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
  8. Yusuf_Yuşâ

Csgo için 200TL mouse önerisi

Arkadaşlar şuan kullandığım mouse Gamepower Bane ve tryhard Csgo oyuncusu olduğum için değiştirmeye karar verdim. Çünkü mouse da 750DPİ seçeneği var 800DPİ seçeneği ise yok. Açıkçası daha kaliteli ve uzun ömürlü bir mouse almak istiyorum 200TL taş çatlasın 250TL ye kadar önerilerinizi bekliyorum.
  9. Yusuf_Yuşâ

CSGO için mousepad önerisi

Arkadaşlar ağırlıklı olarak CSGO oyuncusuyum ve güzel bir mousepad arıyorum. Kullandığım mouse Gamepower Bane. 100TL yi aşmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum. 1588444760 @keremcnsz24
  10. Yusuf_Yuşâ

Mousepad Önerisi

Arkadaşlar bana maks. 30 TL civarında mousepad onerirmisiniz? Boyut olarak bütün boyutlar uyuyor. 70x30 tercihimdir.
Geri