Arama sonuçları: *

1. ibobaran6333

Zowie EC1 Vs Logitech G403 Prodigy

Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucunda iki mouse arasında kaldım biri logitech g403 prodigy diğeri ise zowie ec1 ben az çok karşılaştırdım sensörleri aynı malzeme kalitesi olarak ikiside kaliteli baya bi arada kaldım g403 prodigy i medimarkt da denedim elime tam oturdu ec1 i deneyemedim ama...
  2. ibobaran6333

G403 Lazer mi optik mi? (Tekrardan Atmıyorum başka bir konu ile alakalı)

Arkadaşlar bildiginiz gibi bunun hakkında bi konu paylaşmıstım lazer mi yoksa optik mouse mu diye pmw3366 optic olarak geçiyor ve bi kaç arkadaş bana anlatmıstı burda neyse konuya gelelim hepsiburada 384 tl ye şu linkte satıştaydı ve mouse da laser tip yazıyor ilk baş satan firma yanlış...
  3. ibobaran6333

300tl mouse

Arkadaşlar 300tl ye 2 tuşlu sade orta veya büyük bi mouse önerir misiniz? g300s hariç
  4. ibobaran6333

Zowie Mouselar Hakkında

LÜTFEN YORUM YAPMADAN OKUYUN Arkadaşlar sizcede zowie mouselar çok abartı değilmi en kolay örnek vere vere ilerleyecegim sensor den başlayayım 3310 ve 3360 sensorler kullanıyorla 3310 sensor kullanan zowie mouselar en ucuzu 400tl ve 400tl ye 3310 dan çok daha iyi sensor kullanan kaliteli...
  5. ibobaran6333

3360 mı yoksa pmw3366 sensörmü

Arkadaşlar hangi sensor daha iyi biri zowie ec2 sensoru biride g403
  6. ibobaran6333

Max 120tl Mouse Önerisi

Merhabalar arkadşım için max 120 tl mouse önerisi istiyorum şimdiden saolun
  7. ibobaran6333

Max 400tl Mouse

Arkadaşlar max 400tl ye mouse önerir misiniz? çok ağır olmasanın yani 100gr yi geçmesse güzel olur aklımda g403 prodigy var sizce onu alsammı yoksa önereceginiz varmı başka? (ağırlıklı olarak fort ve r6 oynuyorum)
  8. ibobaran6333

G403 Prodigy Sensor

Merhaba arkadaşlar g403 prodigy almak istiyorum (hero olan değil altını çiziyorum) bu mouse optikmi yoksa lazer mouse mu sitesinde optical sensor yazmasına ragmen bazı sitelerdeki satıcılara sordugumda lazer dediler emin olamadım tereddüt ettim bu mouse un lazer versiyonu varmı ki? yardımcı...
  9. ibobaran6333

Razer Deathadder V2 VS Logitech G403 Prodigy

Arkadaşlar r6 fort cod gibi fps oyunları için mouse alacağım bu 2 si arasında kaldım (Razer Deathadder V2 VS Logitech G403 Prodigy) nedenleri ile yazarmısınız hangisini alayım? Şimdiden saolun(Birde başka mouse önermeyin lütfen)...
  10. ibobaran6333

300TL G402

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_log%C4%B1tech-g402-gaming-kablolu-mouse-1127173.html?ga_query=g402 Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa alsın stok bitmeden güzel fiyatı kesinlikle değer normalde 350tl lerde dolaşıyo
  11. ibobaran6333

Logitech G403 Hangi Sensör ü Kullanıyor?

Arkadaşlar g403 prodigy mouse almayı planlıyorum logitech in kendi sayfasında optical sensör olarak geçiyor ama bazı yabancı incelemelerde ve bazı yerlerde lazer sensör olarak geçiyo biraz tereddüt ettim şimdi bu lazer sensör mü optik sensör mü? Bu arada hero modelinden bahsetmiyorum.
  12. ibobaran6333

Logitech G403 Nasıl?

Arkadaşlar fps oyunları için (özellikle r6) logitech g403 mouse almayı düşünüyorum nasıl test ettim elime tam oturuyo yazılımsa olarak bi sıkıntısı varmı kronik sorunu falan bir forumda sensor un bazen algılamayıdıgı hakkında bir şey duydum ne kadar doğru aranızda kullanan varsa veya deneyımleyen...
  13. ibobaran6333

Logitech G403 Nasıl?

Arkadaşlar nasıl mouse bi ara medimarkt da denemiştim elim cuk diye oturan bi mouse r6 ow cs gibi oyunlar için alacağım ağırlıklı olarak r6 oynuyorum ama pişman eder mi? kronik sorunları falan varmı bir forumda sesnsor rival 300s deki gibi sensor atlama sorunu oldugunu duydum ne kadar doğru...
  14. ibobaran6333

Mouselarda Bungee Olayı Tam Olarak Ne?

Arkdaşlar g403 mouse un incelemelrine bakıyodum çok türkçe incelme olmadıgı için yabancı incelemlere baktım adam mouse bungee ıle kullanmanız iyi olur gibisinden bir şey diyor tam olarak ne bu bungee.
  15. ibobaran6333

Mouse Sensör Listesi

Arkdaşlar şöyle hani ekran kartları hangisi hangisinden iyi diye sıralamalı listeler varya onun gibi mouse sensörleri için olanı varmı şöyle liste uygulama herhangi bir şey hangi sensör hangi sensörden iyidir diye
  16. ibobaran6333

400TL Mouse Önerisi

Arkdaşlar bana en kötü 3310 sensörlü ya da 3310 dan daha iyi sensörlü bi mouse önerir misiniz? zowie ler hariç.
  17. ibobaran6333

Mouse Sensörleri Hakkında

arkadaşlar bir forumda şöyle bi yazıyla karşılaştım benimde aklıma takıldı cevaplarsanız çok sevinirim Çok ünlü Bazı profesyonel oyuncuların özellikle Zowie adı altında Fk 1/1+/2, ZA, EC1/2-A, Steelseries Rival 300 gibi mouse lar kullandığını gördüm Bu mouse larda Pmw 3310 sensörü kullanılıyor...
  18. ibobaran6333

E sporcu ların Yaptığı Garip Olay

Arkadaşlar r6 proleague izlerken fark ettim.Mouse larında ve klavyelerinde 1000hz (yani 1ms) raporlama hızı olmasına rağmen neden 500hz de kullanıyorlar ve bu tek r6 için değil bir çok oyunun e sporcu su böyle kullanıyor neden?
Top Bottom