Arama sonuçları: *

1. somoncum

HyperX Pulsefire Haste 2 kablolu ve kablosuz tanıtıldı teknik özellikleri. 😲😍

https://www.techpowerup.com/303044/hyperx-reveals-clutch-gladiate-wired-xbox-controller-and-next-generation-haste-2-gaming-mice-at-ces-2023 HyperX mouselar içerisinde alınabilir bir model çıkarıyor sonun da bir de razer viper v2 pro ya göre 1000tl uygun olursa çiçek gibi olur yok satar derim...
  2. somoncum

Öneri Hangi mouse sizce daha iyi?

Beyler arkadaşıma mouse alacak fakat 3 mouse arasında kararsız kaldı ben paran varken iyisini al diyorum o yüzden corsair sabre rgb pro modelini daha çok önerdim ama size de sorasım geldi.
  3. somoncum

Corsair Saber RGB PRO Wireless vs Razer Deathadder V2 PRO Wireless

Corsair Saber RGB PRO Wireless: • MARKSMAN 26K optik sensör. • 26,000 DPI. • 650 IPS tarama hızı. • 50G hızlanma. • 2000Hz raporlama hızı. • L/R 50 Milyon tıklamaya dayanıklı QUICKSTRIKE Omron tuşlar. • Ağrılık 79 gram. • %100 PTFE skates. • 1.8M sürüklemeyi azaltan paracord kablo. • 2.4GHz...
  4. somoncum

Razer Deathadder V2 369TL sizce alayım mı ?

3 Senedir Bloody V7M mouse kullanıyorum, sensörü boşta durarken sağa, sola hafifçe çekiyor neden bilmiyorum ama bi kere daha dokununca düzeliyor aldığımdan beri böyle. Bi kere QP bilişimden Razer Deathadder V2 almıştım ama Dragon Center ile çakıştığı için iade etmiştim. Tabi anakart'ı satıp Asus...
  5. somoncum

espor için mouse almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz.

İnternet de araştırıp 2 Mouse gözüme kestirdim. (Razer Deathadder V2 "New") & (Zowie EC1 "New") Bu Mouse Özellikleri ise; Razer Deathadder V2 : 70M 0.2MS Optik Mekanik Tuş & Razer Focus+Sensor 650IPS 50G hızlara sahip. 380TL Adeks de Zowie EC1: : "?"...
  6. somoncum

Razer Deathadder V2 vs Zowie EC1 mi ?

Bloody V7M sensör sapıtmasından sonra mouse değiştirme kararı aldım. tabii ki almışken iyi bişey alayım dedim, baya araştırmama rağmen yeni çıkmış olan ürünlerden olan "Razer Deathadder V2" ile "Zowie EC1" mi ? arasında kaldım. "Razer Deathadder V2" "RAZER FOCUS+ OPTICAL SENSOR" 650IPS saniye...
Top Bottom