Arama sonuçları: *

1. DiabLo

Razer Viper Mini Alınır mı ? 220 TL

Beyler bu mouse itopyada indirimde şu an ve almak istiyorum herkes öneriyor sizce bu fiyata daha iyi bir mouse var mı ? Ve Dpı ne demek oluyor yüksek olunca ne anlama geliyor pek anlamıyorum bu konu hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim saygılar.
  2. DiabLo

200 250 TL ARASI EN İYİ MOUSE ÖNERİSİ

Sizce En iyi mouse hangisi ve makro o kadar önemlimi pek anlamıyorum tavsiye ederseniz sevinirim saygılar. :)
  3. DiabLo

Mouse Pad Aldım Mouse Daha Kötü Oldu ? 😂

Beyler Rgb Mouse Pad Aldım her neyse taktım mouse hiç çalışmıyor şimdi ya ben delirecem ama bu ne 😂
  4. DiabLo

150 200 TL Arası En İyi Rgb Mouse Önerisi

Beyler Rgb olmasını istiyorum çok hoşuma gidiyor 50 TL'ye aldım 1 haftada bozuldu bana sağlam bir mouse önerisinde bulunacak var mı bu işten en iyi anlayan önersin 😍😊
  5. DiabLo

Yeni Mouse Aldım Sağ Tık Arada Bir Basıyor ?

Beyler 50 liraya aldım bu mouseyi ama sağ tık gitti bile şimdiden ne yapacağım ya ben ? Çözümü ne olabilir bunun. ?
  6. DiabLo

50-100 TL BANDINDA MOUSE PAD ÖNERİSİ

Beyler yeni masa yaptırdım fakat mouse nedense tam elime oturmuyor istediğim gibi haraket ettiremiyorum maalesef bu yüzden düşünüdüm ki en iyisi bir mouse pad almak olacak dedim ve bu fiyat aralığında en iyi fp ürünü sunabilecek varmı bana şimdiden teşekkürler saygılar :) <3 1601249620 Bu arada...
  7. DiabLo

MOUSE OYNATMA SORUNU

Beyler yeni bir masa yaptırdım ve sistem da3 zaten efsane sisteme lafım yok ama mouse masadan dolayı mi öyle oluyor bilemiyorum ama istediğim gibi haraket ettiremiyorum. Sizce bunun nedeni mouse pad mi? Bunu mu almam lazım veya ne yapmam lazım ? Mouse driveri falan mı var yardımcı olursanız...
Top Bottom