Arama sonuçları: *

1. A

Mekanik Klavye Önerı

Merhaba sizlerden bana mekanik klavye onermenizi rica ediyorum alanim kisitli oldugu icin tkl veya daha kucuk boyutta olmali fps oyunlari oynuyorum switch farketmez butcem 2200 TL
  2. A

Çözüldü✓ Asus nx stix scope deluxe tkl iade

merhaba geri odeme kampanyasi var diye bu baslikta yazdigim klavyeyi almistim ve kampanyayada basvuru yaptim onayli durumda fakat ben urunu iade etmek icin aldigim yere kargoladim bu geri odeme talebini nasil ve nereden iptal edebilirim
  3. A

Cooler Master CK352 Alınır mı?

Cooler Master ck352 klavyesini siparis verdim. Bu markayı ve klavyeyi önerir misiniz?? daha once kullananlar varsa deneyimlerini paylasirsa sevinirim. Duruma gore iade edebilirim.
  4. A

Dolandırılmış olabilir miyim?

Merhaba amazon yurt disindan gateron switchli hotswap bir klavye buldum ve siparis verdim ozellikleri en yakın olan (gamakay vb.) gateron switchli 1300 tl civarlarina geliyor benim aldigim vergiler dahil 840 tl civarlarina geldi sizce bu iste bi is olabilir mi daha once bu tarz bu markanin...
  5. A

Logitech G410 Romer G Switch Klavye Alınır Mı?

Merhabalar baslikta yazdigim gibi logitech g410 romer g linear switchli klavye alınır mı? uzun süre götürürmü? veya max 600-700 TL araliginde red switch klavye onerisi yaparmisiniz
  6. A

Max 750 TL Red Switch Klavye Önerisi

merhaba bana max 750tl ve red switch olan onerebileceginiz mekanik klavyeleri yazarmisiniz
  7. A

450 TL Mekanik Klavye Önerisi

Merhaba butcem 450 tl beni uzun sure goturecek mekanik klavye onerisi bekliyorum switch farketmez
  8. A

Max 800TL Klavye Önerisi

Merhaba, bütçem başlıkta yazdığım gibi max 800TL. Bu bütçede alabileceğim en iyi mekanik klavye nedir? Not : switch rengi farketmez.
Geri