Arama sonuçları: *

1. F

600-800TL Mekanik Klavye Önerisi

600 olursa güzel olur maksimum 800 1 kuruş aşamam. Kıırmızı brown switch tercihim. Enter tuşu büyük olursa ve %75 olursa güzel olur.
  2. F

Çözüldü✓ T60'a Warlock Keycapı Uyar Mı?

Ben bu klavyeyi alıcam elimde Warlock var T60'ı bundaki keycapler ile TR'ye çevirebilir miyim? Keycapler swtichlere uyar mı yani? Renkler aynı zaten. T60%60 Oyun Klavyesi RGB Arkadan Aydınlatmalı, UK Düzeni Kahverengi Anahtar Mini Kompakt Mekanik Klavye Taşınabilir Tasarım...
  3. F

Hangi RK61 Alınmalı?

https://tr.banggood.com/Royal-Kludge-RK61-Mechanical-Keyboard-61-Keys-bluetooth-5_0-Wired-Dual-Mode-RGB-Gaming-Keyboard-p-1353613.html?ID=6287830515630&utm_source=google&utm_medium=cpc_pt&utm_campaign=aceng-sds-top-p-220518&utm_content=kawhi&ad_id=600339050395&gclid=Cj0KCQjwmdGYBhDRARIsABmSEeMn_b...
  4. F

1000 TL'ye %60 klavye önerisi

1000TL bütçem var. Thocky klavyeleri seviyorum. 1000TL'ye olabildiğince thocky %60 varsa %75 klavye önerir misiniz?
  5. F

800 Lira %75 Klavye Önerisi

Red veya brown switch olabilirse güzel olur. Mavi kesinlikle olmasın. %75 şart , daha büyük olmaz daha küçük de olmaz. Eğer fiyatına göre çok iyi diyebileceğiniz bir membran klavye varsa oda olabilir.
  6. F

1000TL Mekanik Klavye Önerisi

1000TL'm var ama 2000TL'ye fiyatına değer bi klavye varsa 2000TL'ye kadar çıkabilirim de çıkamayabilirim de. %60 bilek destekli klavye varmı bilmiyorum ama %60 olsun olabilirse bilek desteği olsun. Terciğim red ve brown switch.
  7. F

Custom Klavye İçin Parça Önerisi

Ben Thocky bi klavye toplamak istiyorum hem deneyim olmuş olur diye parçaları teker teker alıcam. Tercihim brown switch. 2000TL bütçem var tabla switch keycap falan ne gerekiyosa linkle atar mısınız?
  8. F

Tok Sesli Klavye İçin Parça Önerir Misiniz?

Thock sesli klavyeleri seviyorum. Kendim bi custom klavye yapıcam hem deneyim kazanmış olurum. Bütçem 2000TL. Switch tabla falan herşeyi linkleriyle birlikte atar mısınız?
  9. F

2000TL'ye Bu Klavyedeki Gibi Ses Çıkartan Klavye Varmı?

bu videodaki gibi klavyelerin seslerini çok seviyorum 2000TL'ye buna benzer ses çıkartan klavye varmıdır?
  10. F

Gamepower Klavye İ Tuşu Tutukluk Yapıyor

Daha 1 aylık klavye i tuşu tutukluk yapıyor söküp taksam düzelirmi?
  11. F

Mekanik Hisli Klavye Sesi Değiştirilir Mi

Mekanik hisli klavyemin sesini değiştirmek istiyorum. Yeni keycap alacak param yok. Değiştirmem mümkün mü?
Top Bottom