Arama sonuçları: *

1. itsmertkadir

Customised Klavye nerden bulabilirim Alırken Nelere Dikkat etmeliyim

Merhaba arkadaşlar customised klavye almak istiyorum tactile arıyorum badseed falan diye geçiyor sesi çok hoşuma gidiyor ama toplu halde bulamadım ayrı ayrı alsam doğru parçaları alır mıyım birleştire bilirmiyim diye düşündüm yardımcı olursanız sevinirim.
  2. itsmertkadir

Redragon K631 Pro vd E-Yooso Sizce Hangisi

Merhaba arkadaşlar 2 tane klavye buldum Redragon K631 Pro E-Yooso Sizce hangisini almalıyım blue switch sesinden dolayı sevmiyorum o yüzden tercihim red benim için en önemli şeylerden biri de bluetooth olması iki klavyede de var ama hangisini alsam kararsız kaldım. Soru: arkadaşlar Redragon da...
  3. itsmertkadir

Yardım E-YOOSO Z11 63 Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bu klavyeyi almayı düşünüyorum bütçem 1k istediğim tarzda bir klavye alternatif olarak öneriniz varsa bekliyorum. E-YOOSO Z11 63
  4. itsmertkadir

MAGIC-REFINER RK68 Alınır mı

Merhaba arkadaşlar bu klavye alınır mı MAGIC-REFINER RK68. Arkadaşlar yazılım ile ilgileniyorum uzun süreli bir klavye lazım bütçem 1K ben bu klavyeyi buldum kablosuz olması benim için önemli yani Bluetooth özelliği olması lazım eğer başka önerebileceğiniz klavye varsa bekliyorum.
  5. itsmertkadir

1000TL Bluetooth Klavye Önerisi ?

Merhaba arkadaşlar, bütçem 1000TL Bluetooth bir klavye lazım öyle ışıklı olmasına falan gerek yok sadece uzun süre götürsün bir bu fiyatlarda imkan varsa Mac kullanıcısıyım Mac uyarlı yani comand tuşu olan klavye daha iyi olur. Ben birkaç tane klavye buldum sizce bunlar alınır mı? Sizinde...
  6. itsmertkadir

1000TL Kablosuz Klavye

Merhaba arkadaşlar yazılımla ilgileniyorum beni uzun süre götürecek kablosuz bi klavye arıyorum öyle ışıklı falan olmasına gerek yok sadece bu fiyatlarda imkan varsa mac kullanıcısıyım ona göre uyarlanmış yani comand tuşu falan olan bir klavye olursa daha iyi olur.
Top Bottom