Arama sonuçları: *

1. chloriN

Öneri Ace68 Air mi FUN60 Ultra HE mi?

FUN60 Ultra HE modeli ile Ace68 Air modeli 3000-4000 olan bütceme uyuyor, eksileri artıları ile önerdiğiniz model varmı?
  2. chloriN

Öneri Akko Fun 60 Ultra TMR vs HE

Bütçemi 3000 olarak belirledim ve bu model görünüş olarak hoşuma gitti fakat iki seçeneği var tmr olan 5000 küsur fiyatı, He olan modeli alsam pek bir kayıp olurmu benim için? Ace68 Air modelinden daha iyi olduğunu düşünüyorum, hem kablosuz hem daha minimal duruyor.
  3. chloriN

Öneri 3000 TL Klavye Önerisi.

beyaz setup diziyorum, klavye olarak aklımda MCHOSE Ace68 Air modeli sipariş geçeceğim, fakat öncesinde sizin farklı bir öneriniz varmı diye sormak istedim. gerekirse bütçe artabilir.
  4. chloriN

Yardım %80 veya %60 Beyaz klavye önerisi

Bütçem 2000TL , Anne pro 2 tarzında bir klavye önerir misiniz??
  5. chloriN

2000-2500 TL Klavye Öneri̇si̇

Merhaba Glorious model o wireless beyaz kullanıyorum , beyaz bir klavye arıyorum fakat 1000-2000 tl arası bircok klavye var farklarını anlayamadım, kaliteli , BEYAZ , kablosuz klavye öneriniz varmıdır, örneğin Anne PRO 2 görünüşü cok hosuma gidiyor önerir misiniz? , tam karar veremedim.
  6. chloriN

Yardım Amazon beni mağdur etti nasıl işlem uygulamalıyım?

merhaba 11 agustosta 1700 tl + 300tl vergi ile klavye aldım amazon almanyadaki bir satıcıdan , (hızlı kargo değil) son ulaştırma tarihi 24 agustos idi ve hala almanyada olarak görünüyordu amazonu aradıgımda almanya gümrüğünde kaldıgı iade olacagını belirtildi. şimdi ise siparişlerimde...
  7. chloriN

Yardım Bu Bedava ürünlerden hangisini secmeliyim?

Bunlardan birini secseniz hangisini seçerdiniz? Kargo dışında para vermiyorum degilmi?
  8. chloriN

Öneri 2000-3000TL Klavye Önerisi

2-3K bütçem var , Klavye arıyorum -Blue switch -Beyaz olursa iyi olur ama siyah önerilerinizi de yazarsanız sevinirim. -Ayrica Anne pro gibi klavyeler onerirsiniz sevinirim.
  9. chloriN

Öneri 2000TL Klavye Önerisi Lutfen👈

Merhaba arkadaşlar 2k bütçem var beyaz klavye istiyorum mavi ve kırmızı switch denedim mavi hoşuma gitti doğrusu. Anne pro 2 var aklimda. Amazonda 2k blue cherry switch olan. Twitch vb gördüğümde de sesi çok hoşuma gidiyor sıkar mı ileride? Neyse. Öncelikleri; Beyaz , Kablosuz olması ...
  10. chloriN

Yardım Anne Pro 2 1700TL Alınır Mı

İki seçeneği var beyaz olarak bir beyazda cherry mavi switch yok birinde ise var farkı ne sizce? İki brown olan da aynı fiyat. (2K bandında beyaz klavye önerebilirsiniz.) https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B088ZKKMDY/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3HP0FRFJKEHYA&psc=1&th=1
  11. chloriN

Öneri Beyaz Ekipman Önerisi

Merhaba Beyaz Klavye-Mouse-Kulaklik üçlemesi yapmak istiyorum bunlardan önerebileceğiniz model varmidir aklimda kulaklik olarak steelseries arctis 7 beyaz var ama önerilerinizi beklerim😊 (herbirine 2-3k arası bütce çıkabilirim)
Geri