Arama sonuçları: *

1. zerolite

Yardım e-yooso z-94 klavyesi olanlar bakabilir mi?

Arkadaşlar selam klavyenin sol tarafında olan type-c kısmında ufak bir temassızlık var sanırım sizde de böyle bir durum var mı? tabdaki ışığın gitmesinden anladım bu olayı aşırı saçma bir olay video aşağıda. yazmasında falan bir sorun yok gibi gözüküyor ama aşırı rahatsız etti beni bu durum.
  2. zerolite

Yardım z-94 shift tuşu biraz daha yumuşak gibi

Arkadaşlar selam, z-94 e-yooso kullanıyorum. shift tuşu biraz daha yumuşak hissiyatsız gibi. sök tak yaptığımda tamamen takmazsam biraz daha hissiyatlı gibi oluyor ama öyle de biraz fazla ses çıkıyor. kullanan var mı bir test edebilir mi? dümdüz basmak yerine el wasd yken basarken daha iyi olur.
  3. zerolite

Yardım z-94 Klavye içinden switch değiştirme aparatı ve yedek switch çıkmadı

Arkadaşlar selam, z-94 Klavye içinden switch değiştirme aparatı ve yedek switch çıkmadı bunları nereden temin edebilirim özellikle switch sökme aparatını?
  4. zerolite

Yardım Z-94 için uyumlu switch önerisi

Arkadaşlar selam, Z-94 red switch aldım ama red switch genel olarak bana çok hassas bir switch geliyor elimi klavyeye koyduğum gibi yanlışlıkla basıyorum vs. Bu klavye için önerebileceğiniz blue switch gibi biraz daha kuvvet uygulamamız gereken switchler önerebilir misiniz?
  5. zerolite

Yardım E-YOOSO Z94 Crystal switch fiyatına değer mi?

Arkadaşlar selam, Z94 crystal switch ile red arasındaki fark nedir? alınır mı? switch türü nedir? bilgi verirseniz sevinirim...
  6. zerolite

E-YOOSO Z94 blue switch alınır mı?

Arkadaşlar selam şuan redragon blue switch klavye kullanıyorum, yine blue alırsam şuanki gibi çift basma sorunu olur mu? Klavyeyi aldığım günden beri arada çift basıyor. Red alıp sonra kendim switch mi satın alayım yoksa direkt blue falan mı alayım redi kullanamıyorum boşluğa basıyorum gibi...
  7. zerolite

Klavye yazı yazarken önceden yazdığım harfi yazıyor

Arkadaşlar selam, klavye bazen yazdığım harfin 1 saniye öncesini yazıyor, yani örnek vermek gerekirsen "nereden" derken "nerededn" oluyor dakikalarca başka bilgisayarda denedim hiçbir problem olmadı ama şimdi kendi sistemimde deneyince yine aynısını yapıyor kafayı yemek üzereyim.
  8. zerolite

Yardım E-YOOSO Z94 Switchini bilen var mı? Alınır mı?

Dostlar selam, az önceki konudan gördüm fiyatı uygun ve tam klavye ama switchleriyle ilgili bilgi verilmemiş bilen var mı? başka sitelerde falan yazıyor mu...
  9. zerolite

Yardım 1200-1400TL civarına tam boyut klavye önerisi

Arkadaşlar selam, 1200-1400 TL civarına tam klavye önerebilir misiniz? ekstra olarak bilek desteği de alacağım veya bilek destekli model varsa o da olur. Blue switch tercihim veya onun hissiyatında clicky bir tuş olursa iyi olur.
  10. zerolite

Yardım Blue switche yakın hissiyatlı klavye tavsiyesi

Dostlar selam, aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum ama vergi vs çıkart mı ekstra olarak? amazonu yıllardır kullanırım ama YD alışveriş yapmadım hiç. Birde blue switch ile aynı hissiyata yakın ancak sessiz bir switch var mı? tavsiye edebileceğiniz model var mı? 1k-1.2k max...
  11. zerolite

Yardım Bilek destekli mekanik klavye lazım

Dostlar selam, bilek desteğine çok alışkınım bilek destekli mekanik klavye önerebilir misiniz? Blue switch tercihim bütçe pek düşünmedim çok uçuk olmasın yeterli
  12. zerolite

Yardım 400-550₺ arası klavye önerisi

Dostlar bütçem belirli, önerilerinizi bekliyorum alınabilecek en iyisini aramaya çalışalım.
  13. zerolite

Yardım Klavye'de "2" tuşuna basınca yıldız koyuyor

Dostlar selam, klavyemde 2* tuşuna basınca yanına aynı bu şekilde yıldız koyuyor. Basılı tutsam dahi koyuyor anlamadı gitti. yıldız koyma tuşuna basılı tutup 2 basarsam sorun olmuyor ama. işin garip kısmı 2 ile yıldız tuşu arasında 9 tuş falan var. sorunu nasıl çözebilirim. 1669247911 Arkadaşlar...
  14. zerolite

Yardım 500-600₺ Bütçeye f/p bilek destekli klavye tavsiyesi

Dostlar selam, bütçem 500-600 bu bütçeye blue switch bilek destekli kaliteli bir klavye bulabilir miyiz ? yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
  15. zerolite

Öneri 500-550₺ bütçeye oyuncu klavyesi

Dostlar selam, bütçem 500-550₺ civarında önerebileceğiniz blue switch klavye var mıdır ? şimdiden teşekkürler. piyasayı pek takip edemedim klavye konusunda ve şuanda elimde membran klavye bulunuyor. benim bulduğum şu klavye var ancak ne kadar sağlamdır emin olamadım...
  16. zerolite

Yardım 350-400₺ arası mekanik klavye

Dostlar selam, bütçem bu şekilde mavi switch daha çok hoşuma gidiyor prime day de bulamadım indirim ama varsa atarsanız sevinirim.
  17. zerolite

Yardım Windows tuşunu kilitleme (normal klavye)

Arkadaşlar merhaba, benim klavyem oyuncu klavyesi değil yani haliyle FN vb tuşlar yok. bu yüzden windows tuşunu kilitleyemiyorum ve elim sürekli çarpıyor. bu sıralar iyice tilt etmeye başladı. güvenilir 3.parti yazılım vs var mı ?
  18. zerolite

Yardım James Donkey 619s alınır mı ?

https://www.incehesap.com/james-donkey-619s-sari-aydinlatmali-ing-q-gaming-mekanik-klavye-fiyati-50574/ alınır mı ?
  19. zerolite

Yardım 250-300 TL Klavye önerisi

Dostlar bütçem başlıktaki gibi, membran kullanıyorum mümkünse mekanik kullanmak isterim. Teşekkürler.
  20. zerolite

Yardım Sizce Gamepower Warlock alınır mı ?

Dostlar bütçem max olarak 230 TL mekanik birşeyler arıyorum ve küçük olursa sevinirim gamepower warlock fiyatına göre çok iyi geldi ancak mavi switch mi alsam kırmızı mı kararsız kaldım ve bu bütçe de klavye önerirseniz sevinirim iyi günler...
Geri