Arama sonuçları: *

1. mandog

Çözüldü✓ Klavye ilk basışları algılamıyor

Klavyede kısa süreli de olsa bi süre kullanmadıktan sonra bastığım ilk tuş çalışmıyor. Hızlıca yazmak için 2 harfe bassamda ne ikisini de algılamıyor ama ondan sonra sorunsuz çalışıyor. Oyun oynarken vs bu durum oldukça sıkıntı yaratıyor. Nasıl çözebileceğim hakkında fikri olan var mı ? Klavye...
  2. mandog

Klavyenin kalan şarjı nasıl görürüm

Rk61 kullanıyorum vr genelde kablosuz olarak kullanacağım. Kalan şarjını görmemin bir yolu var mı
  3. mandog

Çözüldü✓ Rk61 kablolu çalışmıyor

Yazılımını vs kurdum firmware ve softtware update var ama ikisinde de hata alıyorum. Kablo takılıyken tuşlara basınca da bilgisayarda bi girdi oluşmuyor. Uygululaması da zaten kablo takmadan cihazı görmüyor. 2.4 ve bluethood ile bağlıyken normal çalışıyor ama kablo takınca çalışmıyor. Linki...
  4. mandog

1500Tl Klavye Önerisi

1500tl civarı klavye arıyorum. Yurtdışı vs olması önemli değil herşeyiyle birlikte 1600tlyi aşmasın yeter. Laptopta kullanacağım ve sürekli olarak yerini değiştireceğim için kablosuz olsa iyi olur. Medya tuşlarının olması ve low profil olursa daha iyi olur ama şart değil. Blue switch harici...
  5. mandog

Öneri Aliexpressten bu klavye alınır mı

Satıcısı Redragon E yooso da onun alt markası gibi bir şey sanırım bilmiyorum tam. Vergiyle 820tlye geliyor. Kahverengi switch olanı almak istiyorum sizce alınır mı? https://a.aliexpress.com/_m0c4WUE
Geri