Arama sonuçları: *

1. U

Klavyeye su döküldü değişik davranıyor

Xpg klavye kullanıyorum ve su döküldü. Başta suyu akıttım problem yoktu sonra numlock 0 tuşu çalışmadı. 0'a basınca klavyede rastgele tuşlara basılıyordu. Yine çıkarttım biraz kurulamaya çalıştım taktım düzeldi, 0 da çalışıyordu. 1 2 dakika sonra 0 yine çalışmadı. Klavyede aniden ctrl ve...
  2. U

1.500'e daha iyi klavye var mı

https://www.gaming.gen.tr/urun/310312/xpg-summoner-cherry-mx-speed-silver-switch-turkce-q-usb-mekanik-kablolu-gaming-klavye-summoner5c-bkctr/ 1500 TL'ye daha iyisi var mıdır tam klavye olarak? Bir de red Switch ile Silver Switch farkı nedir tam olarak.
  3. U

1250 TL'ye kadar klavye önerisi

Elimde Redragon K552-kumara var onu satıp daha üst model, tam bir Klavye'ye geçmek istiyorum. Mantıklı mıdır bilmiyorum. 1300 TL'te kadar mekanik bir klavye önerisi ve elimdeki 8-9 aylık Kumara'yı kaça satabilirim öğrenmek istiyorum.
  4. U

Mekanik klavye önerisi

Tuşa basınca evi inletmeyecek ama mekanik olacak 500-800tl bandında bir klavye arıyorum rgb olursa iyi olur bu fiyatlara marka klavye var mıdır pek bilmiyorum piyasayı varsa marka olursa güzel olur, çok şey istedim gibi şimdiden teşekkürler.
Geri