Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Ses tekerleği olan en ucuz klavye

ses tekerleği bulunun mümkünse aydınlatmalı en ucuz klavyeyi bulmanızı istiyorum kendim kullanmayacağım kalitesinin önemi yok.
  2. Sirius Blackw

Öneri Mekanik klavye önerisi

Ziyaulang T60 kullanıyorum 1 senedir fakat tuşları problem çıkarmaya başladı ve düzelmiyor.Yeni klavye arayışına girdim.15 dolarım var 450 Lira yapıyor bunun üzerine max 200 TL ekleme yapabilirim yani 650 civarına arıyorum.Sesinin güzel olması önemli benim için kırmızı switch mümkünse.Boyutu max...
  3. Sirius Blackw

Klavyem tutukluluk yapıp duruyor

Beyler sadece a s d tuşlarında sürekli tutukluluk oluyor Tuşu çıkarıp Switchi üflüyorum düzeliyor 5 dakika sonra yine aynı sorun.Sadece bu 3 tuşta sorun var online oyun oynayamıyorum Gamepadle vakit geçiyorum şuanda yeni klavye alacak bütçem yok düzeltebilir miyim bir şekilde?Ziyaulang T60 Red...
  4. Sirius Blackw

Klavye D tuşu çalışmıyor

Ziyaulang t60 kullanıyorum Red switch.Geçen hafta başladı sorun D tuşuna 10 basışımda bir tanesi falan işliyor ne yapmam lazım?Başka bir sorun yok.
  5. Sirius Blackw

Teknoloji mağazalarında çalışan abiler

şuan yüzde 60 klavye kullanıyorum almadan önce mediamark vatan teknosa gibi yerlere bakmıştım ekipman bölümüne bakan tüm çalışanlar yüzde 60 dediğimde 'o ne?' gibi tepkilerde bulundular garibime gitti bu açıkcası.Eğitim verilmiyor mu bölümlere adam alınırken?
Top Bottom