Arama sonuçları: *

1. Onurology

SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse Alınır Mı?

Arkadaşlar merhaba, Trendyol'da indirimde olan bir mouse ile karşılaştım https://www.trendyol.com/steelseries/prime-plus-rgb-optik-fps-gaming-oyuncu-mouse-p-117597078 . Sizce alınabilir bir mouse mu? Bir kaç gün önce yorumlarına güvenerek Claw's Venator kablosuz mouse aldım, pişman oldum. (...
  2. Onurology

Çözüldü✓ Klavyemdeki gösterge ışığının sönmemesi

Arkadaşlar merhaba, Rampage Enigma 75 klavye aldım. Klavyede bir sıkıntı yok kullanıyorum. Fakat bir noktada takıldım, gösterge ışıklarının 3. ışık ne anlama geliyor acaba? Bir türlü söndüremedim. 1. Işık: Caps Lock 2. Windows tuş kilidi. 3. nedir bilemedim. Bilen arkadaşlar varsa söyleyebilir...
  3. Onurology

Gamepower Lyra RGB 60M Klavye Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, mekanik bir klavye almak istiyorum. Internetten baktığım kadarıyla en fiyat / performans Gamepower Lyra RGB 60M modeline denk geldim. Sizce alınabilir ölçüde bir klavye mi? Kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi? Ve hangi switch türünü tercih etmeliyim kırmızı mı...
  4. Onurology

1000 TL Civarı Klavye Önerisi

Arkadaşlar merhaba, 1000 TL bantlarında bir klavye arıyorum. F/P diyebileceğimiz türden, mümkünse mavi switch klavye önerilerinizi alabilir miyim?
Geri