Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Yardım Rampage Miracle K1 vs KB-R77 Palm

Selamın aleyküm dostlarım. Laptop kullandığım için klavyemi satacağım ve çok küçük sadece LOL ve Fall Guys oynamalık klavye bakarken bu mini klavyeye denk geldim. Rampage dışında bir marka bulamadım ve maalesef ki blue switch ama fiyatı çok pahalı olmadığı için almayı da düşünmüyor değilim en...
  2. enisberberr

Yardım Madlions Mad68HE için Shine Through Keycap Önerisi

Merhabalar sevgili dostlarım. Klavyemin tuşlarını görememek (her ne kadar yerlerini ezbere bilsemde bazen saliselik bakmam gerekebiliyor) canımı sıkmaya başlıyor. Zamanında tüm kullandığım klavyeler (Epomaker Th80 Pro hariç) mesela Mk61 ve Corsair k60 red gibi klavyelerde tuşları görebiliyordur...
  3. enisberberr

Çözüldü✓ %75 veya %100 Custom Mekanik Klavye Önerisi

Merhabalar sevgili dostlarım, Abime klavye hediye almak istiyorum ve dün forumda Havit KB884L klavyesini gördüm ve beğendim. Abimde elimdeki Epomaker Th80 Pro tarzında Custom Klavye hoşuna gittiğinden dolayı KB884L'i sevdi. Bu tarz fakat %100 klavye var mıdır bu fiyatlara? Kendisi %100 tercih...
  4. enisberberr

Yardım Epomaker TH80 Pro Klavyemi Satmak İstiyorum!?

Merhabalar sevgili dostlarım, Kayseri'de ikamet ediyorum ve 5 Kasım'da yurtdışına iş dolayısıyla temelli olarak gidiyorum. Tüm ekipmanları satmak istiyorum. Evde olmadığım için ve sayılı günlerim kaldığı için şimdiden alıcı bulmak adına konuyu açıyorum ve gerçekten hiçbir sitede bulunmayacak...
  5. enisberberr

Klavyemi Satmak İstiyorum!? Epomaker TH80Pro Flamingo Switch

Merhabalar sevgili dostlarım, Kayseri'de ikamet ediyorum ve 5 Kasım'da yurtdışına iş dolayısıyla temelli olarak gidiyorum. Tüm ekipmanları satmak istiyorum. Evde olmadığım için ve sayılı günlerim kaldığı için şimdiden alıcı bulmak adına konuyu açıyorum ve gerçekten hiçbir sitede bulunmayacak...
  6. enisberberr

Yardım Razer Orange Swtich Klavye

Merhabalar sevgili dostlarım, Razer kulaklık almamdan sonra ve Razer'in benim için ayrı bir yeri olmasından dolayı tüm ekipmanlarımı yavaş yavaş Razer'a çevirme gibi bir niyetim var... Şuan ilk hedefim klavyemi Razer Orange Swtich bir klavye ile değiştirmek istiyorum fakat şöyle bir sorun var...
  7. enisberberr

Yardım Razer %60 Klavye Önerisi

Merhabalar sevgili dostlarım, Halihazırda Gamakay Mk61 kullanıyorum. Bir hafta önce Razer Kulaklık aldığım için ve zamanında Razer ürünlerinden çok memnun kaldığım için tekrar Razer set dizmeyi düşünüyorum... %65 klavyelere de alıştığım için sizlerden Razer'in (çokta aşırı pahalı olmayacak...
  8. enisberberr

Anne Pro 2 mi Gamakay Mk61 mi?

Merhaba sevgili dostlarım, Şuan Corsair K68 Kırmızı Led klavyeyi kullanıyorum ve artık küçük klavyeye geçme vakti geldi diye düşünüyorum... Sebebi ise gözüme çok büyük gözükmesi ve oynayış tarzımı değiştirdiğim için klavye büyük kalıyor ve sol elim ile sağ elimin arası baya açıldığı için biraz...
  9. enisberberr

Yardım Corsair K68 Red LED Fiyat?

Merhaba sevgili dostlarım, Bugün açtığım bu konuda sizlerden 650₺ ye kadar mekanik klavye önerileri istedim. Çoğu öneri Corsair K68 yönündeydi. Az öncede 3 klavye arasında kaldım ve kararımı Corsair'den yana kullandım. Fakat Akakçe üzerinden arattığımda 650₺ ye buluyorum ama siteye...
  10. enisberberr

Yardım 650₺ Klavye Önerisi?

Merhaba sevgili dostlarım, GP Saber RGB'de yaşamış olduğum sorundan dolayı tamamen klavyeyi değiştirmeye karar verdim. Bütçem şimdilik tam olarak belli değil fakat aşağı yukarı 650₺ olur gibi... Çokça övülen Logitech G512 klavyesinin inceleme videosunu izleyeceğim. Fakat belki daha iyi bir...
  11. enisberberr

Öneri (İADE YAPILDI) Gamepower Saber RGB W ve D Tuş Basmama Sorunu!

Merhaba sevgili dostlarım, 8 Mayıs gaming gecesi indiriminde 299₺'ye almış olduğum GP Saber RGB son zamanlarda çok problem çıkarmaya başladı. İçini bir kere açıp fön makinesi ile hava tuttum. Birkaç günlüğünüe geçti fakat bugün aynı sorun tekrar etmeye başladı. Oyun oynarken sıkıntısını çok...
  12. enisberberr

Yardım Motospeed Ck62 veya Anne Pro 2 Kullananlar İlgilenebilir mi?

Merhaba sevgili dostlarım, Kullanmakta olduğum GP Saber RGB'nin W tuşu algılamama sorunu iyice canımı sıkmış durumda. Daha öncesinde araştırarak görmüş olduğum Motospeed Ck62 ve Anne Pro 2'yi çok sevdim. Artık daha küçük boyutlu klavyeleri tercih etmeye başladım ve bu iki klavye karşıma çıktı...
  13. enisberberr

Yardım Gamepower Saber RGB *W* Tuş Algılamama Sorunu!

Merhaba sevgili dostlarım, 8 Mayıs Gaming Gecesinden 299₺ ye Saber RGB aldım. Son 2-3 gündür W tuşu ile A veya D tuşunu aynı anda bastığımda W tuşu algılamıyordu. Bugün ise W daha da sıkıntılı olmaya başladı. Misal olarak; 10 kere basıyorsam 6'sını algılıyor 4'ünü algılamıyor... Acaba kronik...
  14. enisberberr

Yardım Gamepower Saber Hz Arttırma?

Merhaba sevgili dostlarım, Bir yerde bu tür klavyelerin program üzerinden hz değerleri arttırılıp düşürülebilir olduğunu görmüştüm. Klavye sanırım 1000hz (1ms) diye biliyorum. Bazıları 500hz olabiliyor ve programı üzerinden arttırmak gerekiyor sanırım. Eğer program üzerinden arttırılabiliyorsa...
  15. enisberberr

Yardım Mouse İade Etme Zorluğu?

Merhaba sevgili dostlarım, 1-2 gün içinde 2 adet konu açtım ve kararımı Steelseries Sensei Ten'den yana kullandım. Bugün MediaMark'ta yolum düşmüşken elime oturuyor mu diye bir deneyeyim dedim ama üründen 1 adet kalmış ve oda yakın zamanda satılmıştı. O yüzden deneyemedim ve aklıma bir soru...
  16. enisberberr

Yardım Xbox One S Gamepad Yardımı!

Merhaba sevgili dostlarım, Yakın zamanda bir gamepad almayı düşünüyorum ve kararım neticesiyle Xbox One S Gamepad'i alacağım. Daha ucuzu olan Xbox 360 gamepad'ini almamamın sebebi piyasada orjinal üründen çok replika ürünün bulunması. Dualshock 4 almak isterdim ama Xbox One S 'in gamepad'i daha...
  17. enisberberr

Yardım Gamepower Ogre RGB ile Rainbow Arasındaki Fark?

Merhaba sevgili dostlarım, Bu Ogre klavye almak istiyorum. Ama sitelerde baktığımda Ogre Rgb Red Switch modelinin stokları tükenmiş ama Rainbow da red switch modeli stokta mevcut. Acaba ikisinin arasındaki farklar nelerdir? 1588771171 Şuan sadece epttavm sitesinde mevcut Ogre RGB Red Swtich...
  18. enisberberr

Yardım 450-500TL Red Switchli Mekanik Klavye Önerisi

Merhaba sevgili dostlarım, Klavye olarak şimdilik aklımda Rampage KB-R96. Sebebi ise optik mekanik klavye olması ve tepkime süresinin az olması. 450-500TL Bandında sağlam ve bilinen bir markadan Mekanik klavye önerir misiniz? Red switch olursa iyi olur ama mavide idare eder...
  19. enisberberr

Yardım Acil Compact Klavye Önerisi

Merhaba sevgili dostlarım, Klavye olarak şimdilik aklımda Rampage KB-R96. Sebebi ise optik mekanik klavye olması ve tepkime süresinin az olması. Ama hep Compact klavye almak istemişimdir boyut olarak küçük olduğu için. Bildiğiniz Mekanik ve tepkime süresinin baya az olduğu üstüne Compact tarzı...
  20. enisberberr

400 TL'ye Hangi Klavye?

Merhaba arkadaşlar, Klavye alacağım ama hangi klavye fiyatına göre daha iyi bilmiyorum bu yüzden bilgilerinize muhtacım. Ağırlıklı olarak Fortnite oynuyorum ve profesyonel bir şekilde oynuyorum. Klavye gecikme hızına çok önem veriyorum bu yüzden karar veremedim sizce hangi klavyeyi almalıyım...
Geri