Arama sonuçları: *

1. Zultia

klavye swıtch anahtar önerisi

merhaba k580 vata klavyem var biraz rahat büyük olsada güzel klavye swıtchlerı bıraz daha sessız swıtchlerle değişmeye düşünüyorum önerebiliceğini bişey varmı ve hissiyatta çok fark olurmu acaba klavyenın yanında farklı renk swıtchler vardı ama kaybettım malesef sizce swıtcmı alıyım yoksa dırek...
  2. Zultia

Hangi Kombinasyon Daha Güzel

REDRAGON VATA SİYAH GLORIOUS MODEL I SİYAH Veya GAME BOOSTER BEYAZ GLORIOUS MODEL I BEYAZ SİZCE HANGİSİNİ ALAYIM BEYAZ KOMBİNASYOM OLSUN DİYE GAMEBOOSTER FIRE STORM ALMAK ISTIYORUM AMA UZUN KULLANIMDA KOTÜ DİYENLER ÇOK BU BENİ ÜZDU AÇIKCASI VATA DA GÜZEL AMA DEDIGIM GIBI FIRESTORM İSTİYORUM...
  3. Zultia

1000 TL MEKANİK KLAVYE

Tekrar Konu Açtım Özür Dilerim Hemen Istediklerimi Yazip Gidicem umarim Öneriniz Olur Butçe Maks 1000 Aşmazsa Sevinirim Kırmızı switch ama zor durumda kalirsak mavide Olur Multimedya Tuşları Olursa Güzel Olur Siyah şık bi tasarım ve rbg farklı renk tuşları sevmiyorum düz siyah ve rbg li...
  4. Zultia

Çözüldü✓ Ben Gene Kararsızım Help

Kaliteli Mekanik Klavye Arıyorum Full Siyah Blue Veya red Switch Olsun Rbg Leri Şık Apex Tkl3 Tip açısından hoşuma gitti o yüzden tipi ona benziyebilir bilek deteği olursa hoş olur bütçeyi 1000tl ye kadar zorluyabilirim daha fazla aşmasın lütfen kampanyada ürün olur farketmez farkli renkte tuş...
  5. Zultia

Yardım Mekanik Klavye Önerisi

Kaliteli Mekanik Klavye Arıyorum Full Siyah Blue Veya red Switch Olsun Rbg Leri Şık Apex Tkl3 Tip açısından hoşuma gitti o yüzden tipi ona benziyebilir bilek deteği olursa hoş olur bütçeyi 1000tl ye kadar zorluyabilirim daha fazla aşmasın lütfen kampanyada ürün olur farketmez farkli renkte tuş...
  6. Zultia

Yardım Kalvye Önerisi Lütfen

Bütçr Yazıyo Gerekirse Biraz Artabilir 2-3 Sene Beni Goturucek Kaliteli bir şey Olsun Lütfen İstediğim Özellikler Blue Veya red Switch Mekanik Olsun Lutfen Membran Olmasın Şık Düz Siyah Veya Beyaz renkli Tuş Pek Sevmiyorum ama Çok Hoş Bişey Olursa Dusunebilirim Rbg Kaliteli Rbg Mumkunse Tus...
  7. Zultia

Sizce Bu Klavye alinir

Redragon K555-1 INDRAH RGB Mekanik Gaming Klavye Model Adı Bu Klavyeden Pek Anlamiom Butcem Âslinda 750 Ama Biraz Aşip Bunu Almaya Çalişicağim Hoşuma Gitti Sizce Alınır mı? Daha Iyi Oneriniz Varmi Sağlammi Ve Guzel Bi Beyaz Klavye Onerisi Olan Varmi
  8. Zultia

KLAVYE ÖNERİN LÜTFEN

KLAVYE KONUSUNDANDA PEK ANLAMIYORUM O YUZDEN SİZE SORUYORUM ONEREBİLİCEĞİNİZ RED VEYA BLUE SWİTCH BLUE OLURSA DAHA İYİ HİSSİYATI GUZEL KLAVYE ONERİNİZ VARMI BUTCE 750 CIVARI İNDŞİRİMDE GUZEL BİŞEY FELAN OLUR VE ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM VEYA İNDİRİMMİ BEKLEYEYİM SİZCE
Geri