Arama sonuçları: *

1. ege_onall

Öneri Klavyemi upgradelemek istiyorum

Elimde yaklaşık 5-6 tane kullandığım farklı renk özellik ve switchlerde klavyeler var hobi oldu artık sanırım hoşuma gidiyor farklı ürünleri denemek. Sorum şu klavyemi modlamak sesini güzelleştirmek ve güzel 1 set switch alıp denemek istiyorum bu konu hakkında fikri olan ve mümkünse sadece...
  2. ege_onall

Öneri Sarı Switch klavye önerisi

fiyatı çok belirlemedim ama 2k altı olursa daha iyi olur klavye boyutu rengi de kafamda tam belli değil güzel uzun ömürlü bildiğiniz ürünler varsa atarsanız çok sevinirim
  3. ege_onall

Öneri Mini Blue Switch klavye önerisi

Ürünün amazondan olması lazım renk ve marka takıntım yok güzel bi mavi veya sarı switch bir klavye arıyorum mini veya tkl olursa güzel olur şimdiden teşekkürler
  4. ege_onall

RAMPAGE K60 İNDİRİMMMMMM

https://www.hepsiburada.com/rampage-plower-k60-siyah-12-isik-modlu-mekanik-bilek-destekli-red-switch-gaming-oyuncu-klavye-p-HBCV000039FZ3X?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.76.5 arkadaşlar başa indirim koyamadım...
  5. ege_onall

Yardım Kablosuz mini mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar amazonda uygun fiyatlara satılan ürünler hakkında fikri veya bilgisi olan model tavsiyesi yapabilecekler varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim Az tuşlu küçük mekanik olan klavyelerden almayı planlıyorum rengi falan pek önemli değil
Top Bottom