Arama sonuçları: *

1. kiyaz

Klavye Tuşu Basmıyor

Meşhur epomaker dynatab75x klavyede 1 tuşu basmıyor.Switchi söküp pinlerin oturduğu yerlere toplu iğne sokunca çalışıyor.Fakat 1 saat sonra bu hareketi tekrar yapmam gerekiyor.Neredeyse diğer tuşlardaki tüm switchleri söküp taktım.Sizce bunu sebebi ne olabilir.
  2. kiyaz

VGN V87 2.5K Alınır mı

https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye?gad_source=1&gad_campaignid=21172404917&gclid=CjwKCAjwmenCBhA4EiwAtVjzmu8IWVCsxBIpuRxYOBzUfK2TVvZ2sW2CDfNllQhYkMKMeV5giYuSCxoCvJ4QAvD_BwE Ekteki klavye alınır mı,bu bütçelerde wireless model arıyorum.Ak820 pro alacaktım fakat 2. El...
  3. kiyaz

2200Tl ye ajazz ak820Pro Alınır mı

2200 tl ye sıfır kapalı kutu olarak alacağım.Bu bütçelerde daha iyi seçenek var mı
  4. kiyaz

1-2K arası klavye önerisi

Max 2k ya kadar rgb mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum.Çinden getirilip 2.el sitelerinde kapalı kutu olarak bulabileceğim ürünlerde olur.
  5. kiyaz

1000 TL klavye önerisi

%60-65-70 tarzı klavye önerilerinizi bekliyorum. RGB ve red switch tercihim. Bütçe 1K daha üstü olmaz. Teşekkürler.
  6. kiyaz

Klavyenin içi nasıl açılır?

Klavye:Asus Cerberus rgb.Dostlar ekteki gibi klavyenin beyaz parçasıyla alttaki siyah parçayı ayırmam lazım, ayırmadan temizleyemiyorum. Bu iki parçayı ayırma imkanım var mı?
  7. kiyaz

Max 600 tl ye RGB klavye

Numpadli ve rgb li 600 tl ye kadar klavye önerilerinizi bekliyorum.
Geri