Arama sonuçları: *

1. L

2 Klavyeden Biri Alınır Mı?

Merhaba bütçeme uygun ve istediğim özellikleri barındıran 2 klavye buldum sizce bunlardan biri alınır mı? Monster Pusat K3 Pro Redragon Aryaman K569 1729254609 @Kusursuz Hocam sizce hangisi daha iyidir?
  2. L

Bu 3 Klavyeden Biri Alınır Mı?

Merhaba 2000 TL bütçem var bu bütçeye uygun ve aradığım özellikleri barındıran 3 tane klavye buldum sizce bunlardan biri alınır mı Gamepower Ogre Rampage kb-r210 Monster Pusat K3 Pro
  3. L

2000 TL Klavye Önerisi

Merhaba bütçem 2000 TL,bu bütçeye Türkçe,bilek desteği ve numpad tuşları olan klavye öneriniz var mıdır? Bütçeyi maalaesef daha arttırmam
  4. L

Monster Pusat K3 Pro Alınır Mı?

Merhaba fiyatı 2000 TL Olan Monster Pusat K3 Pro alınır mı sizce yoksa bu fiyata Türkçe, bilek desteği ve numpad tuşları olan daha iyi bir klavye var mıdır?
  5. L

İki Klavyeden Biri Alınır Mı?

Merhaba bütçem 1500 TL ve bu bütçeye göre Türkçe, numpad tuşları bulunan ve bilek destekli iki tane klavye buldum bunlar Gamepower Ogre ve Rampage kb-r210 sizce bu ikisinden biri alınır mı yoksa bu bütçede bu istekleri karşılayan daha iyi bir klavye var mıdır?
  6. L

1500 TL Klavye Önerisi

Merhaba bütçem 1500 TL bu bütçeye göre Türkçe ve Numpadin olduğu oyuncu klavyesi önerebilir misiniz tercihen siyah olursa daha iyi olur.
  7. L

Bu Klavye Alınır Mı?

Merhaba https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-aryaman-k569-rgb-red-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,742324576.html bu linkteki klavye alınır mı sizce birde bu klavye Türkçe mı yani i ve ç harfleri vs. Varmı birde büyüktür küçüktür işaretlerini kullanabilir miyim?
  8. L

1400 TL Klavye Önerisi

Merhabalar, bütçem 1400 TL bu bütçeye göre klavye önerebilir misiniz?
Geri