Arama sonuçları: *

1. Vuudx

Akko Tac75 He Hakkinda Bilginiz var mi?

Bir HE klavyeye gecis yapmak istiyordum, bunu da 1850 lira gibi bir fiyata buldum ve almak istiyorum, acaba kullananiniz ya da bu fiyata bu HE klavyeyi alirsin dediginiz var mi?
  2. Vuudx

1300TL Mekanik Klavye Onerisi

Arkadaslar markasi umrumda degil, bana bu fiyata mekanik klavye onerir misiniz? Tesekkurler
  3. Vuudx

Win ve Alt tuslari yer degistirdi

Arkadaslar klavyemde windows ve alt tuslarinin yeri degisti, nasil oldugu hakkinda en ufak fikrim yok, nasil duzeltebilirim?
  4. Vuudx

Red Switch mi yoksa Brown Switch mi?

Arkadaşlar @MuratTheFounderOfGariban tavsiyesi ile bu linkteki klavyeyi almaya karar verdim, ama daha önce hiç brown switch denemedim, mavi ve kırmızı denedim ve kırmızıyı çok daha sevdim, bu klavyeyi alırken sizce hangi switchi almalıyım, brown da memnun eder mi?
  5. Vuudx

Beyaz Mekanik Klavye Önerisi

Arkadaşlar beyaz, mümkünse %60 ve 1000TL altı mekanik klavye önerir misiniz? Amazondan falan önerecek olursanız ekstra vergi oluyor o yüzden TR satıcılarından önerirseniz sevinirim.
  6. Vuudx

1000TL Klavye Önerisi

1000TL civarı klavye önerir misiniz, tercihen mekanik, Türkçe q ve bilek destekli.
  7. Vuudx

650TL Mekanik Klavye Önerisi

650TLye bana alabileceğim en fp mekanik klavyeyi önerir misiniz?
  8. Vuudx

Klavyeme içecek döküldü rastgele tuşlara basıyor

Arkadaşlar klavyeme enerji içeceği döküldü ve rastgele tuşlara basıyor, sapıtıyor, kuruttum ama düzelme olmadı, nasıl düzeltirim ya da tam kurutamamış olabilirim tam kurutabilirsem düzelir mi?
  9. Vuudx

Ctrl shift ile klavyenin f ve q klavye arasında geçiş yapmasını nasıl engellerim

Normalde ztrl ve shifte bastığımızda klavye f den q ya ve q dan f ye geçiş yapıyor, ben bunu nasıl engellerim
  10. Vuudx

Fantech nasıl bir marka?

Nasıl bir marka, dandik mi yoksa kalitlei mi, ilk defa duyuyorum da
  11. Vuudx

Öneri Hangi klavyeyi almalıyım

Tekrar konu açtığım için özür dilerim ama son 2 arasında kaldım Biri 500Tl den düşmüş ve önerdiler https://urun.n11.com/klavye/rampage-rmk-x1-miracle-full-rgb-blue-switch-oyuncu-mekanik-klavye-P432503376 Diğeri ise Abdullah ABinin son incelediği klavye...
  12. Vuudx

Hnagi klavyeyi almalıyım?

İlki https://urun.n11.com/klavye/gamepower-warlock-kirmizimavi-switch-mekanik-klavye-P225110754 İkincisi https://urun.n11.com/klavye/rampage-rmk-gx9-pulsar-siyah-usb-rgb-aydinlatmali-q-blue-switch-g-P448648812
  13. Vuudx

200-300 tl arası klavye önerisi

Klavye blue switch mekanik, rgb ve bilek destekli olsun lütfen, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  14. Vuudx

300 TL klavye önerisi

300 TL'ye mekanik klavye önerisi
  15. Vuudx

Mekanik klavye önerisi

Yakında biryerden para gelme ihtimali var o yüzden hem 200 hem 300 hem de maks 350 Tllik klavyeler önerir misiniz? tabii ki mekanik olsun
  16. Vuudx

wasd ile yön tuşları yer değiştirdi (düzeldi)

nasıl düzeltcem ben bunu, yön tuşları wasd görevi görüyor ve wasd yön tuşu
Geri