Arama sonuçları: *

1. Entilus

Çözüldü✓ ASUS klavye F8 kullanamıyorum

Merhaba selamlar. Asus rog strix klavyem var. klavyede f8 tuşu next track görevinde ve f8 tuşunu kullanamıyorum oyunda lazım basmıyor tuş. Armory crate den de düzeltemedim bilgisi olanyardım ederse sevinirim.
  2. Entilus

N11 betaplus gaming gen tr fatura

Merhaba. Asus cashback programında gaming gen tr de var. Bu firmanın asıl adı gaming gen tr. Bende nays olduğu için n11den alma 100 tl daha indirimli geliyor. O yüzden n11den beta plus dan alsam promosyon dan yararlanabiliyor muyum? Daha önceden hepsiburada veyahut n11 gibi yerlerden betaplus...
  3. Entilus

Yardım Asus cashback başvurduğum ürünü iade ettim?

Selamlar. Hepsiburada kullanılmış olarak gördüğüm ve sizinle paylaştığım ürünün iadesini 2 günde yaptı. Şimdi ben cashbacke başvurmuştum adamlara bir şey yazmama gerek varmı?
  4. Entilus

Yardım Asus cashback başvurduğum ürünü değişime yolladım?

Merhaba, sabah forumu açtım. Aldığım klavye kullanılmış geldi bana ve iade veyahut değişim istedim. Karar vermeden öncede cashbacke başvurmuştum. Eğer değişim olursa tekrar aynı şekil başvurursam sorun yaratırlar mı? Nasıl yol izlemem gerekiyor. Bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.
  5. Entilus

Yardım Asus ROG klavye kullanılmış?

Selamlar bugün Asus rog strix scope deluxe nx TKL klavyesini aldım Abdullah reisin önerisiyle. Klavye gününde geldi. Hatta cashback için bile başvurdum ama dikkatli bakınca klavye sanki kullanılmış gibi geldi bana. Kutu vs sorun yoksa içi böyle. Düşünceleriniz nelerdir...
  6. Entilus

Yardım Asus rog strix scope deluxe nx TKL aldım geri ödeme?

Merhaba gençler. Nays ile bu klavyeyi aldım şimdi siparişi verdim. Nays sanırım parayı hemen geri ödemiyor onu bekliyorum. Asıl merak ettim Asus tan 610 tlyi nasıl alıcam? Ne yapmam lazım yardım lazım. İban mı yolluyoruz...
  7. Entilus

Öneri 1.5K Mekanik Klavye Önerisi

Merhabalar, İstediğim klavye Red switch ve full klavye olması yani TKL istemiyorum. Şuan takip ettiğim klavye var 1.5 k bandına düşerse alıcam lakin bildiğiniz klavye varsa önerilere açığım.
  8. Entilus

Öneri ASUS TUF K3 Alınır mı?

Uzun vadeli olarak almayı planlıyorum. Klavyem var bozulmaya başladı büyük ihtimal 3 4 aya değiştiricem alcam kenarda dursun diye. Red switch full bir klavye bulamıyorum bu klavye nasıldır? Piyasaya fiyatı 1800 TL. Bursa 1.4k. Bilgisi olan bakarsa sevinirim...
  9. Entilus

Öneri Klavye Mouse Önerisi

Merhabalar KALİTELİ KLAVYE VE MOUSE ÖNERİSİ YAPABİLİRSENİZ SEVİNİRİM. Klavye tercihen red switch, mekanik olmasıdır.
Top Bottom