Arama sonuçları: *

1. S

Kendi Bilek Desteğimizi Kendimiz Yapalım?

Merhaba arkadaşlar belki imkanı olmayıp alamayan dostlarımız için basit bir bilek desteği yapıyoruz. Malzemeler 1- ) Dekota malzeme ( Reklamcılar reklam panosu yapmak için kullanıyorlar sert sıkıştırılmış bir malzeme) ( Reklamcılarda çıkma parçalardan aldım para vermedim) 2-) Falçata , Metre...
  2. S

OMEN by HP Encoder Klavye, Türkçe, Kahverengi, 6YW75AA alınır mı ?

OMEN by HP Encoder Klavye, Türkçe, Kahverengi, 6YW75AA klavye suan 500 tl alınır mı sizce beyler. Genelde mmorpg tarzı oyunlar oynuyorum.
  3. S

Öneri 3 klavyeden HANGİSİNİ almalıyım

Genelde mmorpg tarzı oyunlar oynuyorum. Razer blackwidow chroma V2 (temiz çizik vs yok 1 yıl garantisi var) 500tl Razer blackwidow elite (1.5 yıl garantisi var kutusu acılmıs 2 kere kullanılmış test amaçlı temiz) 600 tl Alienware Pro AW768 Mekanik RGB Brown Switch Türkçe Gaming Klavye 0...
  4. S

Öneri INCA IKG-451 Empousa II Brown Swich Full RGB Mekanik Gamıng Keyboard nasıldır.

Arkadaşlar bu klavyeyi alıcam sizce nasıldır. Kulanan varmı genelde mmorpg tarzı oyunlar oynuyorum.Başka önericeğiniz bir şey varmı bütçe en fazla 500tl
  5. S

Yardım 2 klavye arasında kaldım hangisini tercih edeyim?

RAZER RZ03-03381300-R3L1 Ornata V2 - Turkish Layout Oyuncu Klavye ORJİNAL MOTOSPEED CK99 MAKRO RGB CHERRY MX SW MEKANİK KLAVYE
  6. S

Yardım Hangi klavyeyi almalıyım ?

Genelde mmorg tarzı oyunlar oynuyorum n11 üzerinden alışveriş kredisi ile alıcam sizce hangi klavyeyi almalıyım. HyperX Alloy Core RGB Membran Oyuncu Klavye - HX-KB5ME2-TU Inca IKG-451 Empousa II Brown Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi Razer Cynosa Kablolu Oyun Klavyesi sizin başka...
  7. S

Hangi klavyeyi almalıyım?

Alienware Pro AW768 Mekanik RGB Brown Switch Türkçe Gaming Klavye suan 500tl yada 2. El temiz kullanılmış 1 yıl 3 ay garantisi olan razer blackwidow chroma V2 550tl Genelde mmorpg tarzı oyunlar oynuyorum.
  8. S

Yardım Mekanik klavye switchleri hk.

Biraz araştırma yaptım arkadaşlar. Genelde mmo(skillerin geçerli olduğu) tarzı oyunlar oynuyorum. bütcem 600 tl mekanik bir klavye arıyorum. Biraz araştırdım kimi lınear kimi tactıle klavye almamı tavsiye ediyor. Klavye biraz sessiz olursa çok iyi olur.Aşığada linkleri bıraktığım bazı switch...
  9. S

Gamıng gecesinde klavye nasıldır arkadaş?

Cougar Attack X3 RGB CGR-WM1MB-ATR Q İngilizce Cherry MX RGB Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye alınır mı kaca düşerse alınır beyler genelde mmorpg tarzı oyunlar oynuyorum.
  10. S

Motospeed CK104 Klavye alınır mı ?

Ck 104 brown switch klavye almaytı düşümüyorum. Kullanan varmı? önerir misiniz?. 550 tl bütçem var. Genelde mmorpg tarzı oyunlar oynuyorum. Önerilere açığım.
  11. S

Logitech G413 Gaming Keyboard-Red Led TR

Bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Genelde mmorpg oyunları oynuyorum. Sizce alınmalı mı başka alternatifi varmı?
  12. S

knight online mekanik klavye önerisi

Rogue oynuyorum.Genellikle asassin. Oyunu oynayanlar bilir. Güzel combo yapabileğim bir tane mekanik klavye arıyorum bütce max 550tl
  13. S

500 tl mekanik klavye önerisi.

Merhaba dostlar 500 tl mekanik klavye arıyorum. Genelde MMORPG oyunlar oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum. (Dipnot : Bulunduğum ilde 550 tl Razer Blackwidow Choreme v2 bldum kutulu garantisi var onu alayımmı)
Geri