Arama sonuçları: *

1. UnderGoin

Yardım Aula F75'in Şarjı 1 Aydır Bitmiyor

arkadaşlar jarzı hala bitmedi 1 aydır kulanıyorum hiç kablolu bağlantı yapmadım dirket usb pc ye taktım kulanıyorum korkuyorum pili felan patlicak diye yazılımını felanda indirmedim ne yapabvilirim fn b yapıp bakıyorum jarzına
  2. UnderGoin

Öneri Aula F75 yazılımı indirmelimiyim ?

arkadaşlar renk ayarı yapmak için indiricem ama bazıları indirince sanırım klavye de sıkıntı cıkmış
  3. UnderGoin

Yardım Detaylı Klavye Temizliği Nasıl Yapılır ?

klasik şeyler değilde daha detaylı bi temizlik istiyorum switchleri cıkartıp kasasının içini felan bozmadan yapabilirmiyim ve garantiden cıkarmı klavye : steelseries apex pro mini wirless
  4. UnderGoin

Yardım KLAVYEDE YUŞA BASINCA OYUNDAN ATIYOR

ARKADAŞLAR AZONCE VALORANT ONUYORUM ESC BASINCA MASAÜTÜNE ATTI CTR BASIYORUM TAKILI KALIYO AMAM KLAYE TAKILI KALMIYO HER OYUNDA AYNI ŞEYİ YAPI YENİDEN BAŞŞLATINCAS DÜZELMİYO KAPA AC YAPINCA 10 DK RAHAT DURUYO GERİ AYNI ŞEKLE GİRİYO
  5. UnderGoin

Yardım KLAVYEMİN RGB Sİ ÇALIŞMIYOR ?

klavyem steelseries apex pro mini wieless hem yabancı kaynaklara hem tr kaynaklarınma baktım ama sonuç bulamdım gg uygulaması üzerinden yapmayı denşiyoum olmuyo fakat steelseres tuşuna basınca turuncu ışık yanıyor rgb bozuk değiş yani
  6. UnderGoin

steelseries kalvye güncellenmiyor

arkadaşlar bu sorunun çozümünü bien varmıklavyem apex pro mini wh,irlis 1711139503 .
  7. UnderGoin

2 KLAVYE ARASINDAKİ FARK NEDİR ?

https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-apex-pro-mini-wireless-mekanik-gaming-klavye-uk-layout.html...
  8. UnderGoin

2000 - 3000 TL ARASI KLAVYE ONERİSİ (BEYAZ OLURSA GÜZEL OLUR)

2 3 k arası btcem var kulaklığım strellseries klavyede onu istiyoodum ama byazları pahalı eğer onerdiğiniz varsa siyahda olsa olur
  9. UnderGoin

1200 tl ye ekipman 7 yaşında biri için

1200 tl ye ekipman 7 yaşında biri için içinde klavye maus mausped olsun 2 3 sene idare etsin şuan 2 ye gidiyosiz güzel biş3eyler dizersinix
Top Bottom