Arama sonuçları: *

1. Carlsson

Öneri Gamakay mk61 switch öneri

merhaba klavyem normalde yellow switch ve sesinden sıkıldım cok tok bi ses arıyorum hangi switch önerirsiniz bütcenin önemi yok fotoğraflarda belirttiğim gibi böyle uyumlu önerebilir misiniz
  2. Carlsson

Yardım Klavyeme bu switch uyar mı?

Merhaba klavyem gamakay mk61 yellow switch biraz değişiklik olsun istedim ve switch alasım geldi youtubeden seslere bakarken akko v3 wine red diye bi switch buldum klavyeme switch uyar mı Switch:Akko CS Lubed Keyboard Switches for Mechanical Keyboard, 3 Pin 43gf Pre-lubed Wine Red Linear Key...
  3. Carlsson

Öneri %60 klavye 1000-2000

Merhaba uzun süredir %60 klavye arıyorum piyasada güzel buluyorum ama kafam gende karılık şuan ganakay mk61 gelecek bi tane daha almam gerkiyor önerir misiniz
  4. Carlsson

Çözüldü✓ Hangi klavye daha iyi

Bu 2 klavyenin arasında kaldım ikisinden birini alıcam ama hangisi daha iyi bilmiyorum sizce hangisi AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! TRY 1,058.63 25% İndirim | GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuşları sıcak...
  5. Carlsson

Öneri hyperx klavye alınır mı?

merhaba bu klavye çok dikkatimi çekti am istediğim gibi markası da iyi olduğu için almak istiyorum sizce bu klavye alınır mı https://www.trendyol.com/hyperx/alloy-origins-core-tkl-pbt-hx-red-switch-mekanik-rgb-oyuncu-klavyesi-turkce-p-457623728?boutiqueId=619598&merchantId=968 o olmazsa da...
  6. Carlsson

red switch ve blue switch arasındaki fark

mavi switch ve red switch arasında sesden başka ne fark var ?
  7. Carlsson

Öneri 700-1500 arası (beyaz) klavye RED SWİTCH

merhaba bayadır araştırıyorum ama güzel bi beyaz klavye bulamadım az tepkime ssüreli 700-1500 arası klavye varsa linkini atabilir misiniz
Geri