Arama sonuçları: *

1. C

Aula f75 bozuldu yardım

aula f75 var ama bazen sapıtıyor taba basınca bılgısayardakı acık olan şeylere geçiyor klavyele yazı bile yazdırmıyor normalde olmuyordu bu aralar sık olmaya başladı ne olmuş olaiblir sıvı falan dökülmedi
  2. C

Aula f75 şarj sorunu

dün şarj 8 di şimdi sabah kalktım 2 ye düşmüş ışıksız kullanıyorum 100 edeli 3 gün oldu
  3. C

Ajazz pro tıklarken cızırtı sesi geliyor

ajazz 159 pro kullanıyoruym 3 4 gunluk daha ama geldiğinden beri tıkladığımda sol tıkta cızırtı sesi geliyor iade edebilirim ama mouseyi beğendim hemde beklemek istemiyorum yaşayan varmı bu sorunu
  4. C

Aula f75 şarj nası bakılır

driveri indirrimde bunun bataryası falan nerede gözüküyor jarj vs
  5. C

Aula f75 geldi ne testi yapılmalı

klavye bügun geldi bayagı beyendım kutusu falan deforme olmustu ama yeşil switch ne ayarlaerı yapmamız gereklı klavyeye yada ne testi
  6. C

Öneri 1000 tl Klavye önerisi

merabalar şuanki klavyem gamepower saber 3 yıl oldu tuslar bazen basmamaya başladı vede biraz büyük o yüzden bütçem 1000 tl klavyeye göre 400 500 artabilir kablosuz klavye arıyorum küçük olursa daha iyi olur genelikle fps ve hikayeli oyunları oynuyorum aradada belki yazılım falan çalışmak...
  7. C

CTRL tuşum çalışmıyor

Arkadaşalr merhaba elimde Gamepower sabre var ufak su dokülmesi sonucu CTRL tuşum bozuldu içine kaçıyor sonra bazen geliyor bazen aşağıda kalıyor bunu nasıl çözebilirim su döküleli 2 ay falan oldu. Klaveyeyi 2 yıl önce aldım.
Geri