Arama sonuçları: *

1. ege001

Max 1000TL Siyah Renk Klavye Onerisi

Merhabalar butcem max 1000tl. Siyah renkli gaming klavye ariyorum.
  2. ege001

Çözüldü✓ REDRAGON K530 Klavye Windows Algılamıyor

Klavyenin kablosuz, orijinal kablo ve başka bir kablo ile denedim çalışmadı. Format atmıştım yazılımını indirdim orijinal siteden açınca birden klavye rainbow moda dönüp kapandı. Geri gelmiyorsa çalıştığından eminim ama yazmıyor. Daha öncede olmuştu nasıl düzeldi hatırlamıyorum. Ne yapabilirim...
  3. ege001

2000TL %60-%75 Mekanik RGB Klavye Onerisi

max 2000 tl para var. %60-%75 Mekanik ve RGB olan kalvye ariyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. BLUE SWITCH gibi asiri sesli olmasin yeter. 1708171557 @MuratTheFounderOfGariban
  4. ege001

Öneri Klavyeme Yeni Switch Ariyorum. Oneri Lazim

Merhabalar. %60 klavyem var, switchleri biraz cinlama yapiyor ve hissiyati hosuma gitmemeye basladi (Brown switch) Hot Swap ozelligi var yeni switch takmak istiyorum. Cok fazla marka ve onlarin farkli renkleri var daha once hic duymadigim (siyah gibi). Cok sesli olmayan ve basimi da cok yumusak...
  5. ege001

Öneri AKKO Switch alinir mi?

Hot-Swap ozelligi bulunan bir klavye kullaniyorum ve su anda outemu brown switchler var cok sesli olmayan ama tus hissiyati guzel olan baska bir switch ile degistirmek istiyorum oneriniz varmidir veya AKKO yellow switchler nasildir...
  6. ege001

Yardım Yenı Klavye Aldım %60 ıngılızce ama tusları turkce klavyedekıyle aynı basıyor

ornegın klavyede shıft ve 2 basınca et ısaretı olmalı ama ' oluyor yardım redragon k530
  7. ege001

Ankarada Nerede Keycaps Bulabilirim?

Klavyemi biraz özelleştirmek istiyorum internette güzel keycapsler var ancak kargolama ile çok pahalı oluyor ve tuşların ne kadar kaliteli olduğunu bilmiyorum(bazıları çok kalitesiz oluyor)
  8. ege001

Redragon K630 Alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08YMZBY6H/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A7207XU86IMSS&psc=1 beyaz ve mekanik bir klavye arıyorum bunu buldum sizce alınır mı veya başka önerileriniz var mı
  9. ege001

Öneri Beyaz RGB Oyuncu Klavyesi

beyaz ekipman topluyorum tek eksik klavye, gamebooster firestorm dışında beyaz renkli rgb klavye öneriniz varmıdır?(low profile olmazsa sevinirim)
Geri