Arama sonuçları: *

1. Dark Lightning

Fastest and Best Gaming Keyboard

Dediğim gibi en iyisi ve en hızlısı hangisi ?
  2. Dark Lightning

Öneri Klavye önerisi

Arkadaşlar yalan yok klavye önerisiyle alakalı 5 tane konu açtım ama hala istediğim klavyeyi bulamadım neden bulamıyorum ? Sorun bende mi ? Yani klavyede istediğim özellikler şunlar sadece birde bütçe max 400 Tam boy enter Türkçe tuş dizilimi Optik switch olursa fena olmaz Multimedya tuşları...
  3. Dark Lightning

300 TL - GP Saber dışında klavye önerebilir misiniz?

Selamlar, 300tl bandında klavye arıyorum hala istediğim şeyi bulmuş değilim. GP Saber önermeyin Logitech G213 Prodigy de önermeyin bunların dışında bir klavye önerileri bekliyorum. :)
  4. Dark Lightning

Öneri 0-350 TL MEMBRAN KLAVYE ÖNERİSİ

Şimdi herkes g213 önericek tamam efsane klavye ama türkçe tuş dizilimi yok olmazsa olmaz yok yani.
  5. Dark Lightning

Öneri 0-300 TL Klavye Öneri

Klavyede aradığım özellikler W a s d gibi türkçe karakterler Tam boy enter Mekanik mebran fark etmez Bilek destekli Rgb Ses tekerleği
  6. Dark Lightning

Öneri 200-300 TL Arası klavye öneri

Selamun aleyküm başlıkta bahsettiğim fiyat bandında klavye önerileri bekliyorum şimdiden teşekkürler. Gamepower Saber Rgb kullanan kişiler +sından -sinden bahsedebilir mi fiyatı değer mi?
  7. Dark Lightning

Yardım Klavye sıkıntısı

Rampage ULTIMATE isimli klavyede her şey var ama alınır mı? Paraya göre ben baktığımda 430 tl idi şuan kaç para bilmiyorum 500 olmuştur galiba özelliklerini sayayım Full Rgb Bilek desteği soyulmaz çünkü üstünde soyulacak bir şey yok (bazı kişiler kısa diyor) Razer klavyelerden daha çok modu var...
Geri