Arama sonuçları: *

1. ardaakahs

Yardım Şeffaf keycaps üzerindeki yazıyı silme?

Resimdeki space keycapsin üstündeki yazıyı nasıl silebilirim garanti kapsamının dışında kalırmı?
  2. ardaakahs

Öneri k617 fizz se transparent keycaps önerisi

Keycaps bu keycapsi satın almak istiyorum fakat resimdeki gaote switchi kullanmaktayım klavyemde K617 Fizz SE transparent. 1: Tüm %60 klavyelerin stabilizerleri standart mıdır? 2: Bu keycapsler gaote uyumlu mudur? Klavyeme uygun keycaps önerilerinize açığım.
  3. ardaakahs

Yardım Keycapsler hakkında soru

Keycaps bu keycapsi satın almak istiyorum fakat resimdeki switchi kullanmaktayım uyumlumudur ve silinme olayı yaşarmıyım teşekkürler.
  4. ardaakahs

Klavyeme özel animasyon ayarı yapabilirmıyım?

Klavyem k617 fizz se transparent 15 kadar driverde animasyon seçeneği var fakat her tuşun rengi farklı yanıp saniye başı renk değiştirme gibi bir ayar yok bunu özel olarak import profile kısımından yapabilirmiyim ve yapılırsa nasıl yapabilirim? buraya örnek bir resim bırakıyorum fakat resimdeki...
  5. ardaakahs

Yardım Bu normal midir agrizami?

Merhaba k617 Fizz se transparent klavyemin ışıklarında sol tarafta typce c girişinin olduğu yerde 6 7 kadar tuşun renk tonları biraz daha açık ışık gücünü yukseltince belli olmuyor fakat 1 ve 2 basamakta zorda olsa belli oluyor bu tüm renklerde böyle acaba transparent olduğu için mi o kadar...
  6. ardaakahs

türkiyede Keycaps yaptırabileceğim biyer varmı?

Sorum başlıktaki gibidir.
  7. ardaakahs

Bu yazılım sorunu doğrumu?

Merhaba reddragon türkçe klavyelerinin yazılımları yüklenince yazılım klavyeyi ingilizce olarak tanımladığı için klavye üzerindeki türkçe harfleri yok sayıyormuş kısacası o tuşlara basınca işlev göstermiyormuş bu doğrumudur?
  8. ardaakahs

Öneri Redragon K617 SE Fizz RGB Translucent alınır mı??

Merhaba youtubede gördüm ve aşırı hoşuma gitti alınır mı??
  9. ardaakahs

Bu klavyeye keycaps olurmu?

Blue switch bu klavyeye keycaps takılabilirmi?
  10. ardaakahs

blue switch yay sesi sıkıntı yaratırmı?

yay sesi sıkıntı yaratırmı?
  11. ardaakahs

max 800 tl klavye önerisi

sorum başlıktaki gibi
  12. ardaakahs

Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba buranın üstüne baskı yapan plastik yırtıldı şuan klavye çalışmaz durumda buraya baskı yapacak bir şey gerekiyor sizce ne yapayım?
Top Bottom