Arama sonuçları: *

1. .Ardaa

Klavye modlamam nasıl?

Ek871Gtr modeli modlamam nasıl olmuş?
  2. .Ardaa

Dareu ek871gtr kullanan varmı?

Birkaç sorum olacak.
  3. .Ardaa

Yardım 2.4g modundayken driver görmuyor?

Dareu ek871gtr aldım elıme ulastı fakat sadece kablolu moddayken macro ataması falan yapabılıyorum renk değiştirebiliyorum 2.4g ve bluetoothda olmuyor normalmıdır?
  4. .Ardaa

Dareu ek871 gtr esc tuşu sert

Esc tusuna 4 farklı swıtch taktım fakat hepsı sert swıtchlerı sokerkende takarkende cok zorluyor pcb sorunlumu?
  5. .Ardaa

Yardım Dareu ek871 gtr soru?

Normalde her tusa farklı renk ataması ımkanı varmıs ama yapamıyorum bunu nasıl yapabılırım. 1736583759 onun dısında esc tuşu diğer tuslara gore cok sert nedenı nedır swıtch deıstırdım gene aynı?
  6. .Ardaa

Öneri Türkiye'de Siyah Keycaps Nereden Alınır?

Siyah keycaps almak istiyorum Ali express tarzı yerlerde var sadece Türkiye içi yokmu?
  7. .Ardaa

Dareu ek871gtr alarak hatamı yaptım?

1.2kya aldım mavi switchi diye kotuledilir kırmızısi 2k 800tl farka değermiydi?
  8. .Ardaa

Öneri Klavye önerisi yaparmısınız?

Dareu ek75 pro kaçırmak biraz koymadı değil tekrardan indirime inermi tahmininiz varmı yazmanızı bekliyorum veya ileride indirime inebilecek bir model varsada yazın bunu beğendim a68 modeli bt 2.4g ve kablolu şekilde a86 ve a100 modeli ise 2.4g ve kablolu şekilde ışıklandırması yok sarı switch...
  9. .Ardaa

Aigo klavyeler çok uygun

AİGO A68 A87 VE A100 Game garajda aşırı uygun kablosuz hotswaple tek eksi tarafı driver desteği yok rgbside yok alınır mı??
  10. .Ardaa

Öneri Dareu ek75 pro tekrar indirime girermi?

Normalde 1700tlidi indirim bitmiş ama kablolu olanida 1000tl kablolu Alınır mı? yoksa tekrar indirime inermi öneriniz varmi?
  11. .Ardaa

Öneri DAREU EK75 Pro Nasıldır?

Halihazırda k617 se fizz translucent klavyem var yaklaşık 5 aydır kullanıyorum geçenlerde arkadaşım klavyemi çok beğendi ve nerden alabileceğini sordu bende söyledim fakat artık türkiyede satan biyer kalmamış galiba bulamadım kısacası arkadaşım 1000tl karşılığında senden alırım dedi bende...
  12. .Ardaa

Yardım Şeffaf keycaps üzerindeki yazıyı silme?

Resimdeki space keycapsin üstündeki yazıyı nasıl silebilirim garanti kapsamının dışında kalırmı?
  13. .Ardaa

Öneri k617 fizz se transparent keycaps önerisi

Keycaps bu keycapsi satın almak istiyorum fakat resimdeki gaote switchi kullanmaktayım klavyemde K617 Fizz SE transparent. 1: Tüm %60 klavyelerin stabilizerleri standart mıdır? 2: Bu keycapsler gaote uyumlu mudur? Klavyeme uygun keycaps önerilerinize açığım.
  14. .Ardaa

Yardım Keycapsler hakkında soru

Keycaps bu keycapsi satın almak istiyorum fakat resimdeki switchi kullanmaktayım uyumlumudur ve silinme olayı yaşarmıyım teşekkürler.
  15. .Ardaa

Klavyeme özel animasyon ayarı yapabilirmıyım?

Klavyem k617 fizz se transparent 15 kadar driverde animasyon seçeneği var fakat her tuşun rengi farklı yanıp saniye başı renk değiştirme gibi bir ayar yok bunu özel olarak import profile kısımından yapabilirmiyim ve yapılırsa nasıl yapabilirim? buraya örnek bir resim bırakıyorum fakat resimdeki...
  16. .Ardaa

Yardım Bu normal midir agrizami?

Merhaba k617 Fizz se transparent klavyemin ışıklarında sol tarafta typce c girişinin olduğu yerde 6 7 kadar tuşun renk tonları biraz daha açık ışık gücünü yukseltince belli olmuyor fakat 1 ve 2 basamakta zorda olsa belli oluyor bu tüm renklerde böyle acaba transparent olduğu için mi o kadar...
  17. .Ardaa

türkiyede Keycaps yaptırabileceğim biyer varmı?

Sorum başlıktaki gibidir.
  18. .Ardaa

Bu yazılım sorunu doğrumu?

Merhaba reddragon türkçe klavyelerinin yazılımları yüklenince yazılım klavyeyi ingilizce olarak tanımladığı için klavye üzerindeki türkçe harfleri yok sayıyormuş kısacası o tuşlara basınca işlev göstermiyormuş bu doğrumudur?
  19. .Ardaa

Öneri Redragon K617 SE Fizz RGB Translucent alınır mı??

Merhaba youtubede gördüm ve aşırı hoşuma gitti alınır mı??
  20. .Ardaa

Bu klavyeye keycaps olurmu?

Blue switch bu klavyeye keycaps takılabilirmi?
Geri