Arama sonuçları: *

1. H

Ter klavye bozar mı?

HP Omen Encoder klavye aldım. Kağıda yazı yazarken elimin altına peçete koyarak yazarım, sürekli terler. RGB ışıklarına, klavyeye zararı olur mu terin? Öneriniz nedir?
  2. H

Düşük bütçe Klavye önerisi

Logitech G213 mü logitech k120 mi? Bütçe 1.2K. Düşük bütçeli olsun senelerce götürsün istiyorum. 2 klavye değiştim, aldığım gündür kendiliğinden basıyor, tıklıyordu. Anakart sorunu mu klavye mi bilemedim. Hangisini önerirsiniz? Pahalı olmasına gerek yok, performans yeterlidir. Tavsiyeye açığım...
  3. H

Kaliteli klavye önemli mi?

Apu sistem topladım. Monitör sipariş edildi. Concord marka ucuz klavye aldım. Tuş kendi kendine yazıyor, değişim yapıcam. İlla 1500-2000 tl kaliteye vermeye gerek varmı klavye & mouse için yoksa ucuz dandik klavye mouse'lar iş görür mü? Asgari alıyorum, klavye 2K, mouse 800 lira koyuyor. Dandik...
  4. H

Klavye sizin için önemli mi?

Sistem topladığınızı düşünelim. Geriye klavye, mouse ve kulaklık alma işlemi sırasında, SteelSeries Apex Pro, Apex 7 veya Logitech gibi yüksek fiyat bandına sahip markalar almak mı gerekiyor illa? Fiyatının yüksek olması sizin için mühim özellikler mi? Fiyattan ziyade, kulaklığı Logitech marka...
Top Bottom