Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ AJAZZ AK820 PRO Klavye Tuşların Yeri Değişti

Kullandığım klavyemde yanlışlıkla bir tuşa mı bastım noldu bilmiyorum bir şey oldu ve tuşların yeri değişti yazı yazdığım tuşlar normal yerinde onlarda sıkıntı yok ama alt tab falan atamıyorum mesela windows tuşu windowsda değil de soldaki alt tuşuna basınca windows yeri açılıyor driverdan...
  2. M

Çözüldü✓ AK820 PRO FLYING FISH SWITCH MODEL - KEYCAPS ÖNERİSİ

AK820 Pro klavyeme keycaps satın alacağım klavyem oem profil ama bir sorum olacak keycaps profilleri var ve her klavyeye her profil olur mu acaba cherry mx profil keycapsler oluyor veya xda falan kullanabilir miyim klavyemde?
  3. M

Çözüldü✓ 2500-3000TL Klavye Önerisi

Oyun için yakın zamanda yeni bir mekanik klavye almayı düşünüyorum tüm önerilerinize açığım, kablosuz olursa daha iyi olur, hot-swap özelliği olursa iyi olur, yurtdışı sitelerinden almayacağım. Kafamda bunlar var: Ajazz AK820 Pro - VGN V87 ikisi arasından da bir öneride bulunabilirsiniz. Genede...
  4. M

Çözüldü✓ Yurtdışı Klavye Ajazz AK820 Pro

Ajazz sitesinden bu klavyeyi almayı düşünüyorum klavyeyi sepete ekleyip hesapla dediğimde standart kargo için 60 dolar dışında bir ücret gözükmüyor, gümrükte kalma, ekstra vergi gibi herhangi bir şey çıkarmı başıma klavyenin ücreti 60 dolar dışında?
Geri