Arama sonuçları: *

1. yakha

Steelseries Apex 3 tuşu sizdede böylemi?

Arkadaşlar sağ üstteki play/stop tuşu uzun zaman basmadıkten sonra ilk basışta saymıyor ama sonraki basışlarda sorunsuz basıyor bu özellikmi? Sorunmu?
  2. yakha

Klavyemin portundaki kabloyu sallayınca tık sesi geliyor

arkadaşlar masaya vurdum az önce o tarafı hafiften sonra merak ettim baktım ve böyle oluyor içinde birşeymi kırıldı? sorun olurmu? takınca çalışıyor sorunsuz ama sağa sola sallayınca bu ses geliyor https://streamable.com/aa9zpd
  3. yakha

steelseries apex 3 bu şey normalmi?

arkadaşlar bende ss apex 3 klavye var fakat aklıma takılan bir şey var sağ üstte tekerleğin altındaki tuş ilk dokunuşumda algılamıyor ama sonrasında hep algılıyor normalmi bu apex 3 kullananlar yardımcı olabilirmi?
  4. yakha

Bu klavyeyle takas olurmu?

Arkadaşlar bende kutulu faturalı 1 yıl garatili Apex 3 var biri benimle Asus rog strix scope rx klavye ile takas istedi fakat kutu fatura garanti yok. Yapilirmi sizce? Ayrıca space tusunda yay sesi varmış.
  5. yakha

steelseries mebran klavyenin tuşlarına sert basmak zarar verirmi?

elimde apex 3 var bazen tuşlara sert basıyorum zarar verirmi?
  6. yakha

klavyenin tuşlarını yıkayıp takmak zarar verirmi?

arkadaşlar klavyem apex 3 tuşları çıkartım sabunlu suda bekletip sonra duruladım ve baya bekledim havlu içinde 2-3 saat civarı bekledim fakat iç taraflarında hala biraz ıslaklık vardı benimde acelem olduğundan dolayı hafiften saç kurutma makinesinin soğutam tarafıyla hava tuttum tam...
  7. yakha

İkinci el apex 3 alınır mı?

Arkadaşlar klavye 2023 un 11.ayinda alınmış kutu fatura var param güvende ile alacağım son fiyat 850 dedi satıcı komisyon ile 950 ye falan geliyor sizce alınır mı?
  8. yakha

şimdi vooka %60 klavyemi 1-2 ay sonra ss apex 3 tkl mi?

arkadaşlar şuanda trendyolda satılan vooka %70 red swtich klavye için 700tl param var sizce şuan onu almalımıyım üstüne biriktirip apex 3 tkl mi almalıyım şuanda birtane klavyem var ama eskidi fakat çalışır durumda hala daha önce hiç mekanik klavye kullanmadım
  9. yakha

Vooka Trol klavye alınır mı??

Arkadaşlar şuanda elimde Cougar vantar var mebran ve ayrıca biraz eskidi elimdede hazır 700tl gibi bir para var sizce bu klavye...
  10. yakha

gamepower overlord alınır mı?

arkadaşlar bütçem 700-900 arasında ve bu klavyeyi buldum bu bütçede alınır mı? klavyemin üstüne soda döküldü ve kafayı yedi bu nedenle arayışa geçtim
  11. yakha

Bu klavye alınır mı??

https://tr.aliexpress.com/item/1005005738622480.html?gatewayAdapt=glo2tur#nav-review arkadaşlar böyle bir klavye avr forumda bir arkadaş önermişti kendiside almış gümrük vergisiyle 930-940 lira bişeye geliyor sanırsam sizce alınır mı? güvenlimi bu site
  12. yakha

Bu klavye alınır mı?? Bu site bu klavyeyi almak için güvenlimi?

https://tr.aliexpress.com/item/1005005738622480.html?gatewayAdapt=glo2tur#nav-review arkadaşlar böyle bir klavye avr forumda bir arkadaş önermişti kendiside almış gümrük vergisiyle 930-940 lira bişeye geliyor sanırsam sizce alınır mı? güvenlimi bu site
  13. yakha

600-700TL Mekanik klavye önerisi

bütçem 600-700 arası red swtich olursa daha iyi olur blue çok ses çıkarıyoru diyorlar
Geri