Arama sonuçları: *

1. BorsaKaplanı888

Bu klavye alınır mı ?

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-ornata-v3-tnky-kbl-tr-layout-oyuncu-klavye.html Arkadaşlar sesi çok hoşuma gitti. Normal membran klavye gibi değil. Kullanan varsa tavsiye eder mi ? Uzunca süre kullanmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
  2. BorsaKaplanı888

Sorun çıkarmayacak, ömürlük klavye önerisi alabilir miyim ?

Arkadaşlar birsürü klavye aldım, hepsinde switchler belli bir süre sonra basmıyordu. Artık bıktım. Bana ömürlük sorun çıkartmayacak mekanik (Blue,Brown,Red) klavye önerir misiniz ? Çok şekilli şukullu olmasını istemiyorum. Sade ve hoş olursa güzel olur. Teşekkür ederim.
  3. BorsaKaplanı888

Neden klavyeye alkol sıkınca çalışıyor ?

Arkadaşlar elimde mekanik tuşlu bir klavye var. Bu klavyede ya tuşlar basmıyor ya da 2,3 kere basıyor. Bende kolonya sıkarak bu sorunu geçici olarak çözüyorum ama neden kolonya sıkınca düzeliyor ? Bunu temelli düzeltmenin bir yolu var mı ?
  4. BorsaKaplanı888

Apex 9 Mini hangi switchler takılabilir ?

Arkadaşlar bu klavyeyi almak istiyorum ama çabuk sıkılan biri olduğum için farklı switchler de alacağım. Bu klavyeye Cherry MX, Gateron, Akko takılabilir mi ?
  5. BorsaKaplanı888

Custom klavye hakkında yardım eder misiniz ?

Arkadaşlar hiçbir bilgim yok custom klavyeler hakkında ama çok hoşuma gidiyorlar. Sadece kullanmak istediğim swtich belli; Akko V3 yellow. Switch harici ne satın almam gerek ? Alacağım her kit ile uyumlumudur bu swtich ? Gibi, gibi sorular. Yardımcı olur musunuz ?
  6. BorsaKaplanı888

Kronik sıkıntısı olmaya klavye önerisi alabilir miyim ?

Arkadaşlar allah aşkına bana kronik sıkıntısı olmayan klavye önerir misiniz ? Şuana kadar hangi klavyeyi aldıysam ya 1 ay sonra tuş basmıyor ya da 3 defa basıyor ve ya da hiç basmıyor. Blue Switch ve ömürlük bir klavye arıyorum. Bütçe 2000₺. Teşekkür ederim.
  7. BorsaKaplanı888

Şu tip klavye önerisi yapabilir misiniz ?

https://www.hepsiburada.com/logitech-920-008094-g213-prodigy-rgb-oyuncu-klavyesi-p-HBV00000247UE?url_src=and-product-detail Arkadaşlar aynı bu tip, ledleri sadece harfleri aydınlatıcak ve harfler arası bu tip kapalı olucak klavye önerir misiniz ? Bu model de kronik sıkıntılar varmış. Bundan...
Geri