Arama sonuçları: *

1. E

Yardım VARMILO Minilo75 HE alınır mı

[H3 id='VARMILO+Minilo75+HE+alnr+m']VARMILO Minilo75 HE alınır mı[/H3]
  2. E

Ajazz AK820 Pro keycaps önerisi

Ajazz AK820 Pro için bu tarz keycaps önerisi lazım yani geceleri gözükmüyor harfler bir de bu tarz hoşuma gitti bu tarz bildiğniz varsa önerebilir misiniz?
  3. E

Yardım Ajazz ak820pro switchim bozuldu

Ajazz AK820 Pro gift switch bozuldu gift switch ayarında acil switch önerebilir misiniz ya da Huano bu arada markası ya da nereden alabilirim aynı switch.
  4. E

Aliexpress ajazz ak820 pro kargo sorunu

aliexpress den bu kalvyeyi alıcam ama aliexpress bu ürün adresinize gönderilemiyor. başka bir ürün veya adres seçin diyor ne yapabilirim
  5. E

Öneri Ajazz ak871 keycaps öneri

Bu klavyeyi indirimdeyken aldım son 1 tane kalmıştı o da bu rengiydi ama ben pek beğenmedim rengini o yüzden keycaps değiştirmek istiyorum bildiğiniz güzel pudding olursa daha iyi olur keycaps varsa önerebilir misiniz birde ben bu klavyeye uygun keycaps'i nasıl anlarım yani bu kalvyeye...
  6. E

Yardım Havit kb884l saydam keycaps nerden bulabilirim

Ben Havit KB884l almayı düşünüyorum ama RGB aydınlatma alttan olduğu için keycapsden gözükmüyor saydam keycaps nereden bulabilirim?
  7. E

Yardım Redragon k617 fizz switch ve keycaps nasıl seçilir

Bugün K617 Fizz sipariş verdim ama switch ve keycaps değiştirmek istiyorum klavyeye 5 pinli switch oluyormuş mesela ben red switch 5 pinli yeni switch aldım Keycaps'i neye göre almam lazım ve nereden bulabilirim ve şu an gelecek olan K617 Fizz de abs tuşlar var PBT takabilir miyim klavyelerden...
Geri