Arama sonuçları: *

1. Suriyeli Eşek_31

%75 klavye önerisi yapar mısınız

%75 klavye almak istiyorum bütçe 2000-2500 civarı çok üstüne çıkmayın lütfen sadece FPS oyunları oynuyorum bu yüzden switchleri hızlı olmalı custom olup olmaması önemli değil sağlam bir şey olsa yeter gecikme hızı 1 ms altında olursa güzel olur olmazsa 1 ms kafi @MuratTheFounderOfGariban @SneeX
  2. Suriyeli Eşek_31

En ucuz hızlı tetik özellikli klavye nedir?

Dostlar soru başlıktaki gibi en ucuz hızlı tetik özellikli klavye nedir nereden alabilirim 1701348742 @MuratTheFounderOfGariban
  3. Suriyeli Eşek_31

E-yooso z11t ışıkları kapanıyor mu?

Soru başlıktaki gibi ışıkları kapanıyor mu altındaki ışıklarıda dahil
  4. Suriyeli Eşek_31

E-yooso z11t ışıkları kapanıyor mu?

Soru başlıktaki gibi ışıkları kapanıyor mu altındaki ışıklar dahil veya sadece altındaki ışıkları açıp üstündeki kapatabiliyor muyum?
  5. Suriyeli Eşek_31

Klavye keycaps arıyorum

Şuan kullanmakta olduğum klavye e-yooso z11t masadaki her şey siyah fakat klavye pembe ortamın havasını bozuyor o yüzden uygun fiyatlı pbt pudding olmayan keycapsler arıyorum iki yarısıda farklı renk olan tuşlar bayağı ilgimi çekti o tarz şeyler önerirseniz çok memnun olurum
  6. Suriyeli Eşek_31

Bu klavyenin modeli ne?

Bu hangi klavye bilen bana çay ısmarlayacak
  7. Suriyeli Eşek_31

E-yooso z11t kaç hz?

Hiç bir yerde bulamadım kaç hz olduğunu almak istiyorum ama gecikmesi çok önemli bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun
  8. Suriyeli Eşek_31

Çözüldü✓ %60 Mekanik klavye önerisi

Bütçem 900-1100 arası lütfen 100 daha ver şunu al 200 daha ver bunu al demeyin istediğim özellikler %60 ve mekanik olması switchleri outemu olmasın lütfen kablolu kablosuz fark etmez marka takıntım yok kaliteli ve uzun ömürlü bir klavye olması yeterli (tepkime hızı en az 500 hz olursa sevinirim)...
  9. Suriyeli Eşek_31

Geeky gk61 nasıl bir klavye?

Bu klavyenin hiçbir incelemesini bulamadım 1000 hz tepkimesi ve speed silver switchleri var bu fiyatta özellikleri hiç fena değil sizce alınır mı ve switch markası ne hiçbiryerde bulamadım ne marka switch kullandıklarını...
  10. Suriyeli Eşek_31

%60 mekanik klavye önerisi

Bütçe 1000-1100 civarı çok geçmezse iyi olur onun dışında kablolu kablosuz fark etmez marka takıntım yok switch'i yellow red veya Brown olsun lütfen outemu switch klavye önerisi yapmayın herhangi bir kronik sorunu olmasın ve gecikmesi en az 500 Hz olsun sadece FPS oyunu oynuyorum
  11. Suriyeli Eşek_31

Dierya dk61e yellow switch mi

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08HYZD5XG/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A2QFRO1YL92LHG&psc=1 bu klavyeyi alacağım ama ben yellow switch istiyorum yellow fps oyunları için daha iyiymiş sanırım ama satıcı hangi switch olduğunu yazmamış bir satıcı daha var ama ondada yellow yok blue Brown ve red var
  12. Suriyeli Eşek_31

Max 2000 TL klavye önerisi

Dostlar lütfen linkleri sadece hepsiburada üzerinden atın başka yerden satın alım yapamıyorum konuya gelecek olursak klavyede istediğim özellikler %60 red veya Brown switch lütfen outemu switch önermeyin kablolu kablosuz fark etmez marka takıntım yok sağlam bir ürün olsun yeterli
  13. Suriyeli Eşek_31

Pudding tuşlar dk61e ile uyumlu mu

Bu klavyeye https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07W4JKP1H/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A2QFRO1YL92LHG&psc=1 bu tuşlar uyumlu mu https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B09Y3H2WMS/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A218NWGJADC6BI&psc=1 daha ucuza pudding tuş bulabilir miyim en ucuz bunu bulabildim
  14. Suriyeli Eşek_31

Dierya dk61e için puding keycaps önerisi

Dierya dk61e için en uyguna puding keycaps arıyorum lütfen aliexpress gibi yerlerden link atmayın Amazon gibi daha bilindik yerler olsun
  15. Suriyeli Eşek_31

25 hz klavye gecikme yapar mı

Bu konu hakkında pek bilgim yok o yüzden soruyorum soru başlıktaki gibi gecikme yapsa bile gözle görülür bir gecikme olur mu
  16. Suriyeli Eşek_31

%60 red/Brown switch klavye önerisi

Bütçem en fazla 1100 TL lütfen 100 daha ver şunu al demeyin uzun ömürlü olmasını istiyorum 2-3 yıl götürsün yay sesi sorunu önemli değil antighosting olsun yeterli
  17. Suriyeli Eşek_31

Rampage radiant k11 nasıldır?

Soru başlıktaki gibi hiçbir yerde incelemesi yok bende biliyorum rampage'in kötü bir marka olduğunu ama klavyenin kağıt üzerindeki özellikleri hiç fena değil başka önerilere açığım
  18. Suriyeli Eşek_31

Çözüldü✓ Rampage radiant k11 alınır mı?

Dostlar öncelikle hepimizin bayramı kutlu olsun klavye fiyatına göre çok iyi duruyor herhangi bir incelemesi yok ama kağıt üzerindeki verileri çok iyi sizce alınır mı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum başka önerilere açığım
  19. Suriyeli Eşek_31

Mekanik klavye önerisi

En fazla %75 olsun %60 falanda olur mekanik olsun ama ya Brown yada red switch olsun tepkime süresi olabildiğince az olsun FPS oyunları için klavyeye bakarak yazıyorum sadece tuşların üstünde ışık olsa yeter (fazla rgb göz çıkarmaz) bide uzun ömürlü olsun 2 aya bozulmasın bütçeyi biraz...
Top Bottom