Arama sonuçları: *

1. efeklnc

AKKO Fun 60 pro Model farkı

https://www.gaming.gen.tr/urun/865530/akko-monsgeek-fun60-pro-black-hall-effect-glare-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-turkce-mekanik-gaming-klavye/...
  2. efeklnc

Yardım Alt tuşu win tuşu olarak çalışıyor

Klavyede alt tuşları win tuşu olarak davranıyor. Ama win tuşu alt olarak çalışmıyor işlevini kaybetti direkt
  3. efeklnc

Yardım Hangi Klavyeyi Almalıyım?

Arkadaşlar beni 2 3 yıl götürecek kablosuz bir klavyeye ihtiyacım var. %75 olması önemli f tuşlarına ihtiyacım var. Şuan 3 Klavye arasında kaldım Yunzii AL80 Manyetik switch...
  4. efeklnc

Yardım 4K CİVARI KLAVYE ÖNERİSİ

Arkdaşlar 4k civarına klavye alıcam %75 altı olmazsa çok güzel olur çok marka takıntım yok kaliteli olması yeterli benim için. Bulunabilirse manyetik switch önceliğimdir.
  5. efeklnc

3K KLAVYE ÖNERİSİ GEREKİYOR

Mouse için scyrox v6 seçtim ama klavye için hala bir şey seçemedim yardımcı olursanız sevinirim, Ayrıca hepsiburada dan bulabilirseniz de güzel olur en az 75 lik olursa sevinirim
  6. efeklnc

Dareu EK75 PRO mu AULA F75 mi daha iyi

Dareu EK75 PRO mu AULA F75 mi daha iyi?
  7. efeklnc

Yardım 2K KLAVYE ÖNERİSİ ACİL

Arkadaş yeni pc alacakmış klavye önermemi istedi bende kötü klavye önermek istemem 2k bütçesi varmış size zahmet
  8. efeklnc

Yardım Dareu EK75 PRO 3k ya alınır mı?

Dareu ek75 proyu 1 ay önce almayı planlamıştım o zamanlar 1900 tl idi fakat şuan 3000 olmuş bu fiyata alınır mı
  9. efeklnc

Connectgame den klavye alınır mı? ?

Aslında sadece satıcı ile ilgili değil dareu EK75 Pro için de sorularım olacak. EK75 Pro Klavyede SnapTap özelliği varmı? Connectgame gerçekten ürünleri çok mu geciktiriyor? EK75 Pro beni uzun süre götürür mü? sorularım bu kadar.
  10. efeklnc

Yardım Dareu EK75 Pro SnapTap Var mı ?

Aslında sadece klavye değil satıcı ile ilgili de sorularım olacak. Klavyede SnapTap özelliği varmı? Connectgame gerçekten ürünleri çok mu geciktiriyor? EK75 Pro beni uzun süre göürür mü? sorularım bu kadar.
  11. efeklnc

1000-2000 TL ARASI %60 - 80 KLAVYE ÖNERİSİ

Yakın zamanda bir klavye almayı düşünüyorum ve kararsız kaldım. Genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum valorant cs vb. . Kablosuz olursa çok iyi olur.
  12. efeklnc

Yardım 2000 TL Bandında Klavye

2000 TL bandında numpadli oyuncu klavyesi arıyorum
Geri