Arama sonuçları: *

1. apole

Logitech Mx Keys Alınır mı?

Arkadaşlar yaklaşık 3 4 aydır custom klavye kullanıyorum , gmk67 tabanlı fakat tatmin etmedi evet sesi güzel modlar güzel kompakt vs ama alıiamadım , yüksek geliyor ve tuşların hassasiyesti çok yüksek switch değişmeklede uğraşmak istmiyorum açıkçası normalde çok hızlı yazardım klavyeye alışırım...
  2. apole

GMK67 Switchleri Takamıyorum

Arkadaşlar gmk67 aldım switchleri oturtamıyorum ne yapmam lazim tam anlayamdım bir şeyi yanlış mı yapiyorum Switchler ktt khang white v3
  3. apole

Işık Geçiren Keycaps Önerisi

Arkadaşlar keycaps önerisi istiyorum ışık geçirmesi gerekiyor pudding veya tamamen şeffaf değil ışık geçirmesi yeterli renk olarak pastel renkler veya beyaz tercihimdir max bütce 1k dır @freygasm hocam siz ne önerirsiniz
  4. apole

Klavye Switch Önerisi

Arkadaşlar biraz parayı biriktirip gamegeek m1w yada direkt GMK67 alıp custom bir klavye dizmeyi planliyorum fakat switch seciminde kararsiz kaldım sesi tok olan blue switch gibi tikladimi aile fertleri tarafından şiddete mağruz kalamyacağim( sessiz ) switch önerisi bekliyorum int videolara vs...
  5. apole

Epomaker TH80 Pro Gatreon Yellow vs Falmingo Switch

Arkadaslar Epomakter TH80 Pro almayı düşünüyorum sizce gatreon pro yellow mu almalıyım yoksa flamingo switch mi sesi hangisinin daha güzeldir , tercihim sesi az olandan hangisinin sesi daha düşüktür bu fiyat bandında başka klavye önerisi olan varsa alabilirim
Geri