Arama sonuçları: *

1. LeviathanSS

Aula F75 hem south facing hem de north facing olarak geldi.

Arkadaşlar ilk aldığım beyaz klavye kuzey yönlü ışıklandırmaya sahipti. Bugün elime ulaşan beyazda ise güney yönlü ışıklar mevcut. Ses olarak güneye bakan daha tok diyebilirim fakat sizce hangisini kullanmalıyım? Kuzeye bakanın ışıkları daha homojen güneye bakan gözümü alıyor. 1731673020 South...
  2. LeviathanSS

Aula F75 Beyaz Pudding keycaplerle

Tamamen beyaz olunca muhteşem görünüyor. Ama kalite ve ses olarak stock keycapler keinlikle daha iyi.
  3. LeviathanSS

Dareu Ek871GTR vs Ek75

Arkadaşlar Sizce Ek75 mi yoksa Ek871 mi? İkisi de aynı fiyat Ek871 kailh switchle geliyor 3 modlu, hotswap ve rgb. Ek75 ise Dream switchle geliyor tek modlu rgb değil ve hotswap değil sadece boyutu büyük ve tekerleği var. Uzun zamandır Ak820 istiyordum fakat vergiler yüzünden alamamıştım. Şu...
  4. LeviathanSS

Dareu Ek871 Connectgame'den alınır mı?

Connectgame müşteri hizmetleri pek iyi değil biliyorum fakat Ek871 999TL. Zaten klavye hot-swap ve 3 modlu bence alınır fakat buraya da yazmak istedim sizce alınır mı...
  5. LeviathanSS

Hangi build daha iyi?

Üstteki mi yoksa alttaki mi?
  6. LeviathanSS

265TL'ye Pudding Keycap alınır mı?

Arkadaşım'dan siyah puding tuş takımı alacağım 265TL'ye satıyor piyasasına göre ucuz fakat sizce alınır mı? Aliexpress'den zamanında 90 liraya beyaz set almıştım tabi artık vergilerle fiyatlar arttı.
  7. LeviathanSS

Aliexpress'de satılan ucuz swithclerden hangisi daha iyi?

Aliexpress'de bildiğiniz gibi Kang White gibi, Holy Panda gibi switchlerin replikası satılıyor satılıyor. Sizce bunlardan hangisi daha kaliteli ve iyi hissiyatlı? Bunları biliyorum sadece: Holy Panda...
  8. LeviathanSS

Ajazz ak820 alınır mı?

Merhabalar full RGB TKL klavye arıyorum bütçem 1000-1500. AK820 AliExpress'de bazen indirime giriyor o azman almak istiyorum. Bu fiyata önerebileceğiniz başka klavye var mı? Ek olarak Z686 mı alsam diye düşünüyorum. Sizce ikisi arasındaki farka değer mi? Biri 65% diğeri 75%.
  9. LeviathanSS

EYooso Z11T vs Ajazz AK680

Merhabalar. Bu iki klavyeden birini alacağım. Hangisini önerirsiniz?
  10. LeviathanSS

750-950TL 60% Mekanik Hot-swap klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar. Aliexpress'te E-Yooso Z11T buldum. 820 Liraya denk geliyor: https://tr.aliexpress.com/item/1005005775750404.html?spm=a2g0o.cart.0.0.1b73406a9s0XD6&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur#nav-specification Bu fiyat bandında daha iyisi var mı? 2. el Mizar Mz60 önerileri görmüştüm (ama optik...
Top Bottom