dostlar merhaba suan klavyemde red switch kullanıyorum ama sıkmaya basladı artık kalvyemdede hot swap ozelligi oldugu için degiştirmeye uygun blue switch arıyorum 90-100 tus arası lazım cok pahalı olmadan ucuza nereden bulabilirim eskiden temu falan vardı ama suan oda yok mallesef
dostlar havit kb884l klavyemde red switch var sıkıldım artık ne yalan soyliyeyim hep red kullandım cunku suan aklımda temudan blue switch soylemek var klavyem hot swap ama yinede sormak istedim linkdeki switchler uyumlumudur kalitesi pek onemli deigl zaten canım sıkılınca kullanıcagım link
dostlar bende havit kb884l var ekranına msi afterburnerdeki gpu sıcaklıgı cpu sıcaklıgı gibi şeyleri koyma ihtimalim varmı acaba gorsel koyuyorum oradan yapmam gereken bir şey varmı
dostlar havit kb884l klavyem var bunlara şeffaf keycaps istiyorum daha önce kullanan veya bir yakını deneyimleyen varsa nasıl göründüğünü kötü bir yani olup olmadığını söyleyebilirmi acaba
Dostlar bu switch kalitesi nasıldır red switch yerine Alınır mı? yoksa gerek yokmu Mekanik klavye kullanmaya başladığımdan beri hep red switch kullandım
Dostlar havit kb884l klavyemi red switchden kahverengi switche değiştirmek istiyorum temuds var fiyatıda uygun sizce geçilir mi hep red kullandım sıkıldım artık
Dostlar merhaba klavye alicam ama kararsızim bende şuan T60 var 1.5 sene doluyor şuanda yeni bir klavye istiyorum sıkıldım bundan ama %60 istiyorum tüm %60 klavyelerdr tasarım olarak T60 ile aynı tasarimi biraz daha farklı beyaz renkli Max 1300-1400 TL ye ne önerirsiniz red switch (siz yinede bu...
dostlar bu 2 klavyeden hangisi daha iyi sizce veya max 1300 TL'ye onerisi olan varmı
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-lenovo-lecoo-gk304-rgb-red-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,323735190.html...
merhaba dah ayeni hepsiburadadan bir klavye aldım ama begendim mng kargo ile geldi iade talebi olustursam mng kargomu gelir almaya yoksa benmi giderim kargo şirketine
merhaba az önce böyle bir klavye gordum renkleri hoşuma gitti ve kablosuz olması dikkatimi çeken bir özzellik oldu fakat mekanik değilmiş biraz merak ettim oyun için kullana biliriyim acaba aranızda kullanan varmı
link...
merhaba suanda bir 60 klavye kullanıyorum bazı oyunlarda numpad tusları gerekiyo ama 60 klavyede yok sorum su 100 klavyemdeki numpad tarafını kessem sadece numpad tarafını kulanabilirmiyim klavyeye elektrik tam numpad üstünden geliyor