Arama sonuçları: *

1. AK47

Aula Hero 68HE hakkında

Başlıktaki klavyeyi kullanan var mı? Artısı eksisi, alınır mı uzak mı durulur? Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim teşekkürler.
  2. AK47

Uygun fiyatlı klavye önerisi

Selamlar mevcutta ak820pro kullanıyorum Gift switch, bu klavyenin sesi gibi olan ve yine 3 modlu İngilizce layout win, Mac geçişi olan bildiğiniz iyi bir klavye var mıdır? Belli bir bütçe yok fp olarak ideali neyse o
  3. AK47

Öneri Ak820 pro tavsiye eder misiniz

Klavye üstadlarına selamlar. Normalde numerik klavye kullanıyordum sürekli iş gereği lakin iş için artık laptop a geçtiğimden numerik olmayan klavye tercih edesim var daha önce hiç küçük klavye kullanmadım. Oyun için kullanacağım sadece. Hali hazırda ajazz 159 pro var mouse olarak. Set olsun...
  4. AK47

Blue Switch Klavye Önerisi

Selamlar, 2 adet klavye alacağım toplam 1500 TL bütçem var. Daktilo gibi çıkardığı ses hoşuma gittiği için blue switch istiyorum. Öneride bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Not: Bütçede fazla aşmadan oynama yapabilirim.
  5. AK47

Philips klavye/klavye önerisi

https://www.hepsiburada.com/philips-spk8264-siyah-rainbow-aydinlatmali-gaming-oyuncu-klavyesi-p-HBV000011BCR9 Linkini bıraktığım klavye nasıldır/alınır mı? Kullanan varsa yorum yapabilir mi? Bu fiyat civarında başka klavye önerirseniz onlara da bakabilirim. Laptop için alacağım.
Geri