Arama sonuçları: *

1. Qpre

Çözüldü✓ HyperX Alloy Origins Klavye Sorunlu mu ?

Arkadaşlar yeni klavye aldım taktığımda usb sorunlu diyor 2 farklı makinedede aynı sorun veriyor. Kullanan arkadaş varsa bunu ilk taktığımızda herhangi bişey yapmamız gerekiyor mu ?
  2. Qpre

Yardım Hangi Red Switch klavyeyi almam gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Red Switch) Almanya düzeni HyperX Alloy Origins Core RGB TKL TR Siz hangi klavyeyi alırdınız arkadaşlar Hyperx daha uygun ama ondada bilek desteği alacam aynı fiyatlara gelecek gibi 1721219917 yok mu arkadaşlar kullanan öneri
  3. Qpre

HyperX Alloy Origins PBT vs Razer Huntsman V2 Purple

Merhabalar Arkadaşlar 2 klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım Razer basım olarak daha erken algılıyor. Bu farkı anlıyabilir miyim bilmiyorum ama HyperX klavyeleri çok kaliteli gözüküyor. Siz olsanız hangisini seçerdiniz...
  4. Qpre

ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch vs Red Switch

Merhabalar Aşağıdaki klavyelerden birini alacağım ama hangi switch seçmeliyim bilemedim yardımcı olabilir misiniz ? Birisi Red Switch birisi Snow switch diye geçiyor...
  5. Qpre

2k Gaming Klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar Çok sesli klavye sevmiyorum. Mekanik takıntım yok açıkcası kaliteli gecikme olmayacak gaming klavyesi istiyorum. Razer Ornata V3 RZ03-04461200-R3L1 bu model nasıldır klavyede numlock olsun istiyorum.
Top Bottom