Arama sonuçları: *

1. Merdo.

Çözüldü✓ Razer DeathStalker V2 Pro

Mükemmel bir klavye iyi ki satın almışım arkadaşlar tuşları hiç rahatsız etmiyor kablosuz ve kablolu kullanım çok hızlı bir şey fark etmiyor. :peepokalp:
  2. Merdo.

Çözüldü✓ Razer klavye satın aldım

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHF1QMGK?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0 Arkadaşlar linkteki klavyeyi sipariş verdim çok hoşuma gitti ve bilindik markalardan klavye almak daha hoşuma gidiyor güvenilir olarak güzel midir bu klavye ?
  3. Merdo.

Aula F75 vs Ajazz AK680 Max

Başlıkta belirttiğim iki klavyeden hangisi çok daha iyidir güncel olarak Aula F75 kullanmaktayım.
  4. Merdo.

Asus klavye vs Razer klavye Beyaz Renk

[H3 id='ASUS+ROG+STRIX+SCOPE+II+96+Bu+mu+iyi+yoksa+Razer+Huntsman+V3+Pro+bu+mu+daha+iyi+beyler+']ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 Bu mu iyi yoksa Razer Huntsman V3 Pro bu mu daha iyi beyler ? [/H3]
  5. Merdo.

Klavye önerisi istiyorum

[H3 id='NZXT+Function+2+Beyaz+8K+Hz+Gaming+Klavye+arkadalar+bunu+almay+dnyorum+ok+houma+gitti+sizce+nasl+klavye+8000Hz+diyor+3l+tulara+bastmda+tutukluluk+yapmaz+dimi+']NZXT Function 2 Beyaz 8K Hz Gaming Klavye arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti sizce nasıl klavye 8000Hz diyor...
  6. Merdo.

EPOMAKER DynaTab 75X vs AulaF75

Arkadaşlar güncel olarak AulaF75 kullanıyorum DynaTAB75 ile ne gibi farkları var ? geçmeye değer mi ?
  7. Merdo.

Çözüldü✓ Aula f75 klavye hakkında bilgi

@Arkadaşlar AulaF75 klavyem var fakat ilk başta yaptığım işareti yapamıyorum hangi tuşlarla oluyor ? normalde çok basit her klavyede olduğu gibi yapılıyodu fakat aulaf75 de olmuyor.
  8. Merdo.

Aula f75 klavye bataryasına nasıl bakılır

Beyler aulaf75 klavyem geldi mükemmel bir klavye bunu öncelikle söylemeliyim tuşlara her gün bassam o kadar rahatlık veriyor ki :love: Bataryasının ne kadar kaldığına nasıl bakabilirim ve nasıl anlaşılır ?
  9. Merdo.

Temu/Aula75 Klavyesi Üretimden kaldırıldı

Arkadaşlar Temu sitesinden AULA75 klavyesi almak isteyenlere üzücü bir haber başlıkta yazıyor.
  10. Merdo.

Çözüldü✓ Kablosuz Klavye Önerisi

Arkadaşlar bütçem 1500-2000 TL arası kablosuz klavye istiyorum.
  11. Merdo.

Klavye önerisi istiyorum

Arkadaşlar tuşları sessiz bir gaming klavyesi istiyorum.
  12. Merdo.

gamebooster g69k klavye tuşu

Arkadaşlar Gamebooster g69K klavyem var W+S+D tuşları biraz silindi fakat yenilemek istiyorum bu 3 tuşu nereden satın alabilirim 3 tane tuşu ?
  13. Merdo.

Sarftech T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim klavye sizce nasıl ben pubg oyunu oynuyorum W tuşu S tuşu ve D tuşu genellikle siliniyor ben yazıları silinmeyen klavye istiyorum ve başlıkta belirttiğim klavye sizce güzel mi ? çok ses çıkarır mı tuşlara bastığım zaman
  14. Merdo.

YENİ KLAVYE GAMEBOOSTER

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-g918-fire-storm-rgb-blue-switch-beyaz-mekanik-gaming-klavye-p-HBCV000002C0G0?gbraid=0AAAAADOiRobHvH9Z-MSirWTf8xkx3kM9i&magaza=Hepsiburada&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6802-IT.shop.camp6458424908adgr77966058715&gbraid=0AAAAADOiRobHvH9Z-MSirWTf8xkx3kM9i&ds_rl=1294...
  15. Merdo.

Klavyedeki tuşlar işlemiyor

Arkadaşlar benim klavyem var. Daha önceden ışığı gidip gidip geliyordu, tuşlara basamıyordum. Oyunda kendiliğinden karakter hareket ediyordu. Sonra kendine geliyordu ama bugün numlock ışığı var. Işıkları yanıyor ama tuşlara basıyorum, hiçbir şey olmuyor. usb sini takıp çıkarıyorum yine ışıkları...
Geri