Arama sonuçları: *

1. Cemay Gül

Yardım Manyetik switch Mekanik klavye önerir misiniz?

Selamlar forum yakın zamanda havıt' in garanti servislerinden birinde yaşadığım rrezalet* bir deneyimden sonra setup ' ımın klavyesini upgrade etmeye karar verdim , kendi kullandığım klavye toplam 87 tuşlu blue switchden oluşmakta ve kablolu , benim için RGB veya kablolu /kablosuz olması önemli...
  2. Cemay Gül

Yardım Red switch'li mekanik klavye önerir misiniz?

Merhabalar forum uzun zamandır HAVIT ' in GAMENOTE KB890L-TUR modelini kullanıyordumm ve en sonunda korktuğum başıma geldi ve switch lerden w tusunu calıstıran parca bozuldu * bunu yazdığım esnada arada bi kafasına göre çalışıyor , kafayı yemiş :D * , bende tuşları söküp ardından belli başlı...
  3. Cemay Gül

Çözüldü✓ Gaming mouse önerir misiniz?

merhabalar forum , bilgisayarı ilk aldığımdan beridir STEELSERIES'in rival 3 kablolu mouse'unu kullanıyorum ve artık upgrade etmem gerektiğini düşünüyorum sağ elde kullanıyorum , dpı acıdan aslında o kadar önemli değil , fps tarzı oyunlar oynasam bile mouse'un dpı'ini belli bir seviyenin üstüne...
  4. Cemay Gül

600-1000 tl arası mekanik klavye önerisi?

Dostlar kendim yine alışveriş sitelerinde gezdim ayrıyeten de ytdede önerilere baktım ancak doğru duzgun pek bişey bulamadım lütfen yardım edin🙏
Geri