Arama sonuçları: *

1. Ö

Kablosuz klavyeler gecikme yasatirmi

dareu ek871gtr kablosuz blue switch klavyeyi almak istiyorum ancak valo tarzi oyunlar oynadigim icin geckime yasanirmi eger bu klavye olmazsa redragon k617 yi alcam
  2. Ö

Bunlar arasindan en iyi klavye hangisi

merhabalar butcem 1000-1500 arasinda ben bu klavyeleri buldum https://www.trendyol.com/ziyoulang/...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true redragon k617 red switch 1200 tl DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz...
  3. Ö

Bu klavye Alınır mı?

sizce redragon k617 Alınır mı? kullanan varsa yorum atabilirmi fiyati 1220 tl oyun icin bu fiyatta alinabilecek baska klavyeler onerbilirmisiniz
  4. Ö

1000 liraya en iyi klavye onerisi

merhabalar bana bir klavye lazim butcem 1000-1500 arasinda onerilere acigim
  5. Ö

dareu ek 75 Alınır mı?

merhabalar 1000 tl butcem var sizce bu klavye Alınır mı? oyun icin kullanacagim DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah bu fiyat bandinda daha iyisi varsa onerilerini bekliyorum
  6. Ö

sizce hangi klavyeyi almaliyim

merhabalar 1000 tl butcem var sizce hangi klavyeyi almaliyim oyun icin
  7. Ö

bu klavye Alınır mı?

herkese merhabalar sizce bu klavye Alınır mı? dareu ek75 dream switch bunun fiyati 1000 tl hocam bu fiyat bandinda daha iyi dediginiz bir klavye varsa onerilerinizi bekliyorum
  8. Ö

hangi klavyeyi onerirsiniz

merhabalar butcem max 1300 tl bu butceye uygun klavye onerirmisiniz
  9. Ö

sizce hangi mouesu almaliyim

glorious model i veya o deluxe m800 butcem 700-1000 tl arasi bu fiyat bandinda daha iyi mouse varmi ya da onerdigin mouse varmi
  10. Ö

klavye onerisi lazim

butcem 1000 tl gaming klavye onerirmisiniz butcem esneme yababilir
Top Bottom